Sorum var Düşük tehlikesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aysenr.23 tarafından oluşturulan Düşük tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 107 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük tehlikesi
Konbuyu başlatan Aysenr.23
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yasemin59
A

Aysenr.23

Guest
Merhaba hanımlar. Şu an 14 haftalık gebeyim. Benim bebeğim 5 haftalıkken kanamam olmuştu. Sonra doktor progestan iğne verdi. Onu kullandım geçti. 12 haftalıkken ilişkiden sonra tekrar kanamam oldu. Doktor muayene etti. Rahimden geliyor kanama dedi. 10 gün dinlenme verdi. Sonra kontrole gel dedi. Progestan fitil 200 lük verdi. Günde 2 defa onu kullandım. 2 gün çok kanamam oldu. Sonra yavaş yavaş azaldı. Tam bitecek dedim işe de başladım. 3 gün sonra tekrar kanamam oldu. Hemen hastaneye gittik ama kanamam azalmaya başladı. Yine yatış verdiler. 3 gündür dinleniyorum. Aynı tedaviyi uyguluyorum. Yani 15 gün boyunca bu kanamalarım lekelenmelerim azalarak artarak devam etti. Şimdi neredeyse temiz oldum. Acaba rapor alıp evde dinlenmeme gerek var mı? Tekrarlar mı? Şu an kanamam durduğu için devlet bir aylık rapor vermez muhtemelen. Özelden almak zorunda kalacam. Sizce gerek var mı?

Yasemin59

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım. Çalışıp çalışamayacağına doktor karar verir ama benim uyguladıklarımı söyleyeyim çok fazla ayakta kalma, eğilip veya uzanıp ağır kaldırma. Doktorun söylemiştir bir süre ilişki de olmasın. Bunlara dikkat edersen bişey olmaz inşallah. Bir de bol bol su içmeyi ihmal etme

Tüm sayfalar yüklendi.