Düşük tehlikesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Benim dünyam tarafından oluşturulan Düşük tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 683 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük tehlikesi
Konbuyu başlatan Benim dünyam
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan BİRGÜL gözde

Benim dünyam

Kayıtlı Üye
rank
2 gün önce kahverengi akıntı gelmişti dün akşam yine geldi. Bugün doktora gittim progestan ve iğne verdi. Sizce kahverengi akıntı tehlikeli mi doktor bişey demedi. Bebeklerin de kalp atışı var sıkıntıları yok. Hamilelikte bununla karşılaşan oldu mu

A

Ayzam

Guest
2 gün önce kahverengi akıntı gelmişti dün akşam yine geldi. Bugün doktora gittim progestan ve iğne verdi. Sizce kahverengi akıntı tehlikeli mi doktor bişey demedi. Bebeklerin de kalp atışı var sıkıntıları yok. Hamilelikte bununla karşılaşan oldu mu
Cnm benim de var akintim kahverengi bende igne kullaniyom ama durmadi ne yapacam bilmiyorim

8 haftalıkken bende aynısını yaşadım progestan ve 2 iğne yazdı iğneyi vurulduktan sonra lekelenme kesildi tuvalet harici ayağa kalkma yat dedi.
Mümkün olduğunca ayağa kalkmamanız gerekiyor.

E

Ecosun annesi

Guest
Ben de yaşadım aynı sıkıntıyı. Doktorum o akıntılar kan renginde olmadığı sürece çok fazla evham yaratmamak gerektiğini, bol bol yatıp dinlenmem gerektiğini söyledi. Stres yapma bence,stres bebislerimizi olumsuz yönde etkiliyor.

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Benimde
Cnm benim de var akintim kahverengi bende igne kullaniyom ama durmadi ne yapacam bilmiyorim
Olmustu ilk baslarda kahverengi leke daha once kanama olmus ama sonradan gelmis korkacak bisey yok ondan ama pembe yada kırmızı kan gelirse hemen hastaneye git pregestan ve igne yo bende kullandim hapı alınca hemen yat dr oyle dedi bana faydasini görürsün gecmis olsun

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar