Düşük Tehlikesi

• Konbuyu başlatan Assenaaa
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Assenaaa tarafından oluşturulan Düşük Tehlikesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 729 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düşük Tehlikesi
Konbuyu başlatan Assenaaa
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰
A

Assenaaa

Guest
Merhaba kızlar ben dün doktoruma muayene için gittim. Ve kese etrafında kanamam olduğunu öğrendim. Dışardan hiç kanama yaşamadım. Fakat doktorum düşük önleyici ilaç verdi mümkün olduğunca yat dedi fakat benim bu üçüncü hamileliğim iki çocuğum daha var evde yatabilmem veya iş yapmamam mümkün değil fitil yazdı dünden beri kullanıyorum ağrım vesaire yok olmadı hiç şuan 7+1 im bu durumu yaşayan oldu mu hiç ilk defa yaşıyorum ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 😔

Ayşenur34

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar ben dün doktoruma muayene için gittim. Ve kese etrafında kanamam olduğunu öğrendim. Dışardan hiç kanama yaşamadım. Fakat doktorum düşük önleyici ilaç verdi mümkün olduğunca yat dedi fakat benim bu üçüncü hamileliğim iki çocuğum daha var evde yatabilmem veya iş yapmamam mümkün değil fitil yazdı dünden beri kullanıyorum ağrım vesaire yok olmadı hiç şuan 7+1 im bu durumu yaşayan oldu mu hiç ilk defa yaşıyorum ve bebeğimi kaybetmekten çok korkuyorum 😔
Cnm bnm arkadaşıma da demişti doktor ama kanaması fln yoktu onun da iki çocuğu vardı şuan 11 haftalık korkma Allah' büyüktür

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
11 haftalık banada geldi başıma korkma aynı senin gibiydim hap yazdı kullandım geçti 17 +6 günlük şimdi 6 yaşında da oglum var

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım benimde senin gibi 3. Bebeğim diğer ikisiyle dinlenmek mümkün olmuyor çok iyi anlıyorum seni. Fazla yorma kendini, elinden geldikçe dinlen kalkma fazla ilaçlarını düzenli kullan benim ikincide 6 aya kadar devam etmişti kanamalarım çok şükür o bile sağ salim doğdu. Seninde inşallah bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına

Assena00

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bnm arkadaşıma da demişti doktor ama kanaması fln yoktu onun da iki çocuğu vardı şuan 11 haftalık korkma Allah' büyüktür
İnşallah 😔
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Geçmiş olsun canım benimde senin gibi 3. Bebeğim diğer ikisiyle dinlenmek mümkün olmuyor çok iyi anlıyorum seni. Fazla yorma kendini, elinden geldikçe dinlen kalkma fazla ilaçlarını düzenli kullan benim ikincide 6 aya kadar devam etmişti kanamalarım çok şükür o bile sağ salim doğdu. Seninde inşallah bi sorun olmaz sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
İnşallah ilk iki hamileliğimde böyle bir sıkıntı yaşamadığım için hiç bilgim yok ama dediğim gibi dıştan kanamam olmadı hiç ağrım sızım da yok umarım iyi olur :(

Ben yaşadım canım benimde hemen hemen aynı haftalarda lekelenmem olduğu için gittim progestan verdi bide 1 tane iğne yaptı benim bundan önceki bebeğimi aynı haftada kaybettiğim için sürekli yatmam gerektiğini ayaklarımın altına yastık koyup dinlenmemi söyledi benimde 1 tane 5 yaşında kızım var mecbur ayağa kalkıyordum yemek filan hazırlamaya 4 ayım dolana kadar o ilacı kullandım bide o arada evimi de taşıdım ama Rabbim korudu bebişimi sende dua et canım inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alırsın

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar