Daha önce bahsettiğim gibi benim önceki gebeligim düşükle sonuçlandı 3 aylık evliydim 1 aylık hamileydim.bebegin kalp atışı duyulmadı doktor sağlıksız gebelik dedi.sonra kanamam oldu ve kürtaj oldum.ben o gebeliği istemiyordum çünkü daha yeni evliydim görücü usulü evlendim eşimi tam tanımak istedim.hamd olsun o da çok iyi davranıyor abdestli namazli.ve ben evlilik nasıl birşey hamile olmak nasıl birşey hiç bilmiyordum.o yüzden hazır olup öyle hamile kalayım dedim fakat kazayla hamile kaldım sonra eşime kızdım neden beni hamile bıraktı vs gibi.o zamanlarda griptim sürekli nane limon içiyordum.sonra düştü zaten.ama doktor sağlıksız gebelik demişti zaten en başında.kese var embriyo yoktu.ben o gebeliği istemedigim için mi acaba şimdi hamile kalmakta zorlanıyorum.ama Rabbim kalbimi biliyor sadece hazır olmadığım için öyle demiştim düşsün diye hiçbir şey yapmadım hatta çok ağladım düşünce
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bunda benim günahım var miDaha önce bahsettiğim gibi benim önceki gebeligim düşükle sonuçlandı 3 aylık evliydim 1 aylık hamileydim.bebegin kalp atışı duyulmadı doktor sağlıksız gebelik dedi.sonra kanamam oldu ve kürtaj oldum.ben o gebeliği istemiyordum çünkü daha yeni evliydim görücü usulü evlendim eşimi tam tanımak istedim.hamd olsun o da çok iyi davranıyor abdestli namazli.ve ben evlilik nasıl birşey hamile olmak nasıl birşey hiç bilmiyordum.o yüzden hazır olup öyle hamile kalayım dedim fakat kazayla hamile kaldım sonra eşime kızdım neden beni hamile bıraktı vs gibi.o zamanlarda griptim sürekli nane limon içiyordum.sonra düştü zaten.ama doktor sağlıksız gebelik demişti zaten en başında.kese var embriyo yoktu.ben o gebeliği istemedigim için mi acaba şimdi hamile kalmakta zorlanıyorum.ama Rabbim kalbimi biliyor sadece hazır olmadığım için öyle demiştim düşsün diye hiçbir şey yapmadım hatta çok ağladım düşünce
Son düzenleme: