Düzce'de oturup hamile olan varmi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Papatya tarafından oluşturulan Düzce'de oturup hamile olan varmi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 345 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düzce'de oturup hamile olan varmi
Konbuyu başlatan Papatya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mervetarik

mervetarik

Kayıtlı Üye
rank
Ben Düzce de oturuyorum Cagsu da kontrollerimi oluyorum üniversite hastanesine de gitmiştim sorun olmadığı halde sorun var dediler aynı gün özele gitmiştim hiç bir sorun yok dedi Eğer Düşünürsen Özele Gitmeyi MUSTAFA ERKİN SARSU çok iyi ve ilgili bir doktor

Papatya

Kayıtlı Üye
rank
Ben Düzce de oturuyorum Cagsu da kontrollerimi oluyorum üniversite hastanesine de gitmiştim sorun olmadığı halde sorun var dediler aynı gün özele gitmiştim hiç bir sorun yok dedi Eğer Düşünürsen Özele Gitmeyi MUSTAFA ERKİN SARSU çok iyi ve ilgili bir doktor
Tam tersi bana oldu üniversite hastanesi sorun yok dedi özel cagsu var dedi 😒 düzce üniversite hastanesinde kime gittiniz doğum hakkında bilginiz varmi

mervetarik

Kayıtlı Üye
rank
Tam tersi bana oldu üniversite hastanesi sorun yok dedi özel cagsu var dedi 😒 düzce üniversite hastanesinde kime gittiniz doğum hakkında bilginiz varmi
Normal sıra almıştım orda ki asistanlar vardı sorun olunca Alper murat başbuğ falan geldi baktı çok korkmuştum bebeğimin kilosunu da az söylediler bir arkadasim 15gun önce doğum yaptı orda 2500 grm dedikleri çocuk 3300 grm doğdu

Papatya

Kayıtlı Üye
rank
Normal sıra almıştım orda ki asistanlar vardı sorun olunca Alper murat başbuğ falan geldi baktı çok korkmuştum bebeğimin kilosunu da az söylediler bir arkadasim 15gun önce doğum yaptı orda 2500 grm dedikleri çocuk 3300 grm doğdu
Cihazları iyi değil bu konuda söylemişlerdi cihazlarimiz çok iyi değil dediler oyuzden farklı ölçüm yapabiliyorlar banada cagsuda suyumun az olduğunu söylediler

Tüm sayfalar yüklendi.