Düzene giremiyoruz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlk6 tarafından oluşturulan Düzene giremiyoruz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 586 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Düzene giremiyoruz
Konbuyu başlatan Mlk6
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mlk6

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Ev işi yemek çamaşır bulaşık durmayan çocuk hamile bir ben hepsiyle başa cıkamadıgım an ağlıyorum sizler nasıl üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz peki hanımlar?

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım ev işi yapamıyorum oğlan anaokuluna gidiyor yemek de yapamıyorum eşim gece nöbetinde hep dışarıdan söylemek zorunda kalıyor bir an önce toparlanmak için dua ediyorum herşey eşime ve anneme kaldı bir süre idare edeceğiz Rabbim tüm hamilelere güç kuvvet versin

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Aynen canım ev işi yapamıyorum oğlan anaokuluna gidiyor yemek de yapamıyorum eşim gece nöbetinde hep dışarıdan söylemek zorunda kalıyor bir an önce toparlanmak için dua ediyorum herşey eşime ve anneme kaldı bir süre idare edeceğiz Rabbim tüm hamilelere güç kuvvet versin
Senin gene annen var şanslısın Allah zorumuzu kolaylaştırsın 🤲

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Ev işi yemek çamaşır bulaşık durmayan çocuk hamile bir ben hepsiyle başa cıkamadıgım an ağlıyorum sizler nasıl üstesinden gelmeye çalışıyorsunuz peki hanımlar?
Ay kuzum o dert hepimiz de var 🤷‍♀️ bende de 2 çocuk, 30 haftalık bebek, büyüyen göbek, cins bi koca 😂😂 sağolsun çocuklar yetmiyor gibi eşimde evde oldu mu gram rahat vermezler, 5 dk oturtmazlar. Ev işi bi yandan, onlar bi yandan, bel ağrısı geçmedi daha tam rahat hareket edemiyorum bi yandan 🤦‍♀️ oturup ağlasam da fayda etmez bunlara ☺️ geçer canım takma kafana normal hamilesin, çocuk yoruyor, hamilelik psikolojisi geçer bunlar 🥰

Mlk6

Kayıtlı Üye
rank
Ay kuzum o dert hepimiz de var 🤷‍♀️ bende de 2 çocuk, 30 haftalık bebek, büyüyen göbek, cins bi koca 😂😂 sağolsun çocuklar yetmiyor gibi eşimde evde oldu mu gram rahat vermezler, 5 dk oturtmazlar. Ev işi bi yandan, onlar bi yandan, bel ağrısı geçmedi daha tam rahat hareket edemiyorum bi yandan 🤦‍♀️ oturup ağlasam da fayda etmez bunlara ☺️ geçer canım takma kafana normal hamilesin, çocuk yoruyor, hamilelik psikolojisi geçer bunlar 🥰
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Beraberiz 30 hafta ☺️ gecer inşAllah belkı de gebeyim diye bu baş edememe durumumuz. Allah yardımcın olsun senınde 2 cocuk bırde. İnşAllah 3 bebişin uyuyan uysal bir bebek olur 🙂❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar