Düzensiz adet olup hamile kalan var mı yazarsa sevinirim yumurtalama günümü ayarlayamıyorum
Z zeynep4401 Kayıtlı Üye Katılım 23 Mayıs 2024 Mesajlar 1 23 Mayıs 2024 #1 Düzensiz adet olup hamile kalan var mı yazarsa sevinirim yumurtalama günümü ayarlayamıyorum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,402 Konum Kırklareli 23 Mayıs 2024 #2 zeynep4401' Alıntı: Düzensiz adet olup hamile kalan var mı yazarsa sevinirim yumurtalama günümü ayarlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Canım hiç yumurtlama kitlerini kullandın mı ? Benim de birnci doğumdan sonra regl düzensiz oldu ikinciye nasıl gebe kaldım bilmiyorum
zeynep4401' Alıntı: Düzensiz adet olup hamile kalan var mı yazarsa sevinirim yumurtalama günümü ayarlayamıyorum Genişletmek için tıkla ... Canım hiç yumurtlama kitlerini kullandın mı ? Benim de birnci doğumdan sonra regl düzensiz oldu ikinciye nasıl gebe kaldım bilmiyorum
Mervercan 👑Yuşa Han👑 Yönetici Mod Katılım 3 Aralık 2021 Mesajlar 11,220 Konum Kastamonu 24 Mayıs 2024 #3 Gün aşırı ilişkiye girildiği taktirde yumurtlama gününü denk getirirsin merak etme. Spermin yaşama süresi 72 saat zaten
Gün aşırı ilişkiye girildiği taktirde yumurtlama gününü denk getirirsin merak etme. Spermin yaşama süresi 72 saat zaten
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 21,903 24 Mayıs 2024 #4 Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Canım hiç yumurtlama kitlerini kullandın mı ? Benim de birnci doğumdan sonra regl düzensiz oldu ikinciye nasıl gebe kaldım bilmiyorum Genişletmek için tıkla ...
Kayra ve Ayra’nın Annesi' Alıntı: Canım hiç yumurtlama kitlerini kullandın mı ? Benim de birnci doğumdan sonra regl düzensiz oldu ikinciye nasıl gebe kaldım bilmiyorum Genişletmek için tıkla ...
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 24 Mayıs 2024 #5 Mervercan' Alıntı: Gün aşırı ilişkiye girildiği taktirde yumurtlama gününü denk getirirsin merak etme. Spermin yaşama süresi 72 saat zaten Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum
Mervercan' Alıntı: Gün aşırı ilişkiye girildiği taktirde yumurtlama gününü denk getirirsin merak etme. Spermin yaşama süresi 72 saat zaten Genişletmek için tıkla ... Aynen katılıyorum