Sorum var Dydak bağı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Salih'in annesi tarafından oluşturulan Dydak bağı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 326 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Dydak bağı
Konbuyu başlatan Salih'in annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar oğlum emeklerken ağzını hafif halıya vurdu ardından kan geldi hemdn agzini yikayip baktım alttaki dişleri dudal bağını kesmiş bir zararı olur mu :(
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Acile götürmeli miyim

Zeynep41

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar oğlum emeklerken ağzını hafif halıya vurdu ardından kan geldi hemdn agzini yikayip baktım alttaki dişleri dudal bağını kesmiş bir zararı olur mu :(

Acile götürmeli miyim
Bi baktırsan iyi olur canım doktora götür

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank

Acile götürmeli miyim
Ay geçmiş olsun canim götürdün mu ?

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Saol canım çok derin bir kesik değilmiş elhamdülillah. Enfeksiyon kapmamasina dikkat edeceğiz, insaAllah mikrop almadan iyilesir yara. Aksi takdirds antibiyotik kullanmamiz gerekir miş. Genelliklw kendiliğinden iyileşiyor dedi doktor.
Ya çok şükür çok geçmiş olsun canim benim buna sevindim gerçekten bu konu ile ilgili şükür bir şey yaşamadım yaşamam da inşallah bilgim olmadığı için yazamadım bir şey gitmekle çok iyi etmişsin gerçekten çok şükür 🤲💕

Salih'in annesi

Kayıtlı Üye
rank
Ya çok şükür çok geçmiş olsun canim benim buna sevindim gerçekten bu konu ile ilgili şükür bir şey yaşamadım yaşamam da inşallah bilgim olmadığı için yazamadım bir şey gitmekle çok iyi etmişsin gerçekten çok şükür 🤲💕
Olsun canim Çok teşekkür ederim ilgilendin
elhamdülillah Rwbbim razı olsun.
Rabbim evlatlarımızı korusun.

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Saol canım çok derin bir kesik değilmiş elhamdülillah. Enfeksiyon kapmamasina dikkat edeceğiz, insaAllah mikrop almadan iyilesir yara. Aksi takdirds antibiyotik kullanmamiz gerekir miş. Genelliklw kendiliğinden iyileşiyor dedi doktor.
Cok geçmiş olsun canim Rabbim korusun insallah 🙏🤲

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar