Normal
Ayyy o kadar zor ki anlatamam geldi göğsümü tutup çook çook çok çok özlediimm diye şarkı söyledi ya ağlayacaktım fark ederse üzülür diye sesimi çıkaramadım uyuyor şimdi bakalım bugün biraz daha iyi sanki[automerge]1744027565[/automerge]2 yaş 2 aylık olacak doğduğundan beri ben hem mama verip hem emziriyordum mamayı 10 aylıkken kendi bıraktı o zamandan sonra gece emmeleri de azalmıştı 1 kez kalkıyordu emip uyuyordu 17 aylıkken de gece emmesini kendi bıraktı ara ara kalkıyordu o da ayda 4 bile değildir gece kalktığının sayısı[automerge]1744027766[/automerge]Benimki de 26 aylık gündüz problemdi bizde gece nerdeyse emmiyordu gibi benim de belimde düzleşme varmış kalçam çok ağrıyordu doktor ağrısı kalçana atıyor fizik tedavi alman lazım ama önce emmeyi bıraktır sonra başka dedi ağrılarım dayanılmaz oluyor o yüzden bıraktırıyorum yoksa kardeşi olana kadar daha devam ederdim
Ayyy o kadar zor ki anlatamam geldi göğsümü tutup çook çook çok çok özlediimm diye şarkı söyledi ya ağlayacaktım fark ederse üzülür diye sesimi çıkaramadım uyuyor şimdi bakalım bugün biraz daha iyi sanki
[automerge]1744027565[/automerge]
2 yaş 2 aylık olacak doğduğundan beri ben hem mama verip hem emziriyordum mamayı 10 aylıkken kendi bıraktı o zamandan sonra gece emmeleri de azalmıştı 1 kez kalkıyordu emip uyuyordu 17 aylıkken de gece emmesini kendi bıraktı ara ara kalkıyordu o da ayda 4 bile değildir gece kalktığının sayısı
[automerge]1744027766[/automerge]
Benimki de 26 aylık gündüz problemdi bizde gece nerdeyse emmiyordu gibi benim de belimde düzleşme varmış kalçam çok ağrıyordu doktor ağrısı kalçana atıyor fizik tedavi alman lazım ama önce emmeyi bıraktır sonra başka dedi ağrılarım dayanılmaz oluyor o yüzden bıraktırıyorum yoksa kardeşi olana kadar daha devam ederdim