Emzik gibi kullanıyor beni

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Esra Çınarrrr tarafından oluşturulan Emzik gibi kullanıyor beni başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,780 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik gibi kullanıyor beni
Konbuyu başlatan Esra Çınarrrr
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyraaa🤍

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar ilk bebegimde emzige karşı anne olarak 18 günlükken mecburen alistirmistim bebeğimi şimdi ikinci bebegimde hemen verdim 14 günlük oldu ama emziği fazla tutmuyor uyuyacagi zaman hep gogusumde uyumak istiyor tam dalmadan da asla alamıyorum geri uyanıyor anne gogusune en yakın emzik hangisidir bir sürü model var bu şekilde de olmayacak yardimm

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhaba arkadaşlar ilk bebegimde emzige karşı anne olarak 18 günlükken mecburen alistirmistim bebeğimi şimdi ikinci bebegimde hemen verdim 14 günlük oldu ama emziği fazla tutmuyor uyuyacagi zaman hep gogusumde uyumak istiyor tam dalmadan da asla alamıyorum geri uyanıyor anne gogusune en yakın emzik hangisidir bir sürü model var bu şekilde de olmayacak yardimm
Canım benim kızımda beni emzik niyetine kullanıyor 10 aylık olacak emzik tutturamadım. Senin bebeğin daha çok küçük kendini güvende hissetmek için kokunu almak istediği için göğsünde uyuyordur. Bazen bırakınca da uyanır ağlar. Kızım da ilk 4 ay öyleydi. Asla bırakmak istemiyodu. Bende hbırakmıyodum. Sen inşallah emziğe alistirirsin.

Canan_

Kayıtlı Üye
rank
Canım başlarda öyle oluyor zaten emziği uzun süre ememiyorlar ama sen devamlı ver çeneleri güçlendikçe daha çok tutuyor üç çocuğumuda emziğe alıştırdım çok rahat ediyorsun

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Canım başlarda öyle oluyor zaten emziği uzun süre ememiyorlar ama sen devamlı ver çeneleri güçlendikçe daha çok tutuyor üç çocuğumuda emziğe alıştırdım çok rahat ediyorsun
İnşallah canım ya böyle çok zor gerçekten hep emmek tamam güzel mucize gibi izlemek ama bir evladım daha var oda ilgi bekliyor olmuyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım benim kızımda beni emzik niyetine kullanıyor 10 aylık olacak emzik tutturamadım. Senin bebeğin daha çok küçük kendini güvende hissetmek için kokunu almak istediği için göğsünde uyuyordur. Bazen bırakınca da uyanır ağlar. Kızım da ilk 4 ay öyleydi. Asla bırakmak istemiyodu. Bende hbırakmıyodum. Sen inşallah emziğe alistirirsin.
İnşallah canım ya yoksa zor olacak gercekten

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Philips Avent Ultra Air bay canım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Philips Avent Ultra Air bay canım
Var canım.dicektim pardon

Nisaa

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim kızım 1 yaş yedi aylık oda öyle hep göğsümde uyumak istiyor aynı senin anlattığın gibi ama ben naptıysam emzige birtürlü alıştıra madım bakalım memeyi nasıl bıraktıracam onu düşünüyorum etmeden ebedi uyumuyorçok zorcok🤔

Derya izm

Kayıtlı Üye
rank
Benim kız da 11 günlük memede uyumak istiyor gece uykusu hiç yok. Çogu zaman emmiyor meme ucunu agzında tutuyor öyle uyumak istiyor. Geri çekiyorum uyanıp aglıyor. Bazen de uykusunda emiyor gögsümden alamıyorum. Emiyor dedigim 1 2 çekiyor 2 3 dk dinleniyor. Bende de aynı sorun var 🤦‍♀️

Ebuşşş

Kayıtlı Üye
rank
Aventin emziği canım göğüs ucumuza benzediği için sende rahat edersin hemde bebişin rahat eder 😇

Egebaby

Kayıtlı Üye
rank
İlk aylar bebeginide anla kuzum. senden ayrilmak istemiyor ilk uc ay zaten anne karnina nasil donerimin hesabini yaparlarmis bebekler 🤭🙈 benim oglumda oykeydi kendini guvende ve huzurlu hissetigi tek yer kalbinin sesinide duyarak uyuyor aslinda 🥰. Zamanla birakacaktir daha cok kucuk . Kaucuk emzik deneye bilirsin anne memesine en yakini . Ben zorlamadim illede emzik alsin diye disari cikinca uyumasina yardimci olarak veriyorum uyuyuncada aliyorum emzigi zaten normalde verince ne yapmasi gerektigini bilmiyo oynuyo salliyo atiyonagzuna alinca öğürüyo 🤷tutmasi icin zorlamadim konusma geriligi damak bozuklugu olmasin diye

Esra Çınarrrr

Kayıtlı Üye
rank
Benim kız da 11 günlük memede uyumak istiyor gece uykusu hiç yok. Çogu zaman emmiyor meme ucunu agzında tutuyor öyle uyumak istiyor. Geri çekiyorum uyanıp aglıyor. Bazen de uykusunda emiyor gögsümden alamıyorum. Emiyor dedigim 1 2 çekiyor 2 3 dk dinleniyor. Bende de aynı sorun var 🤦‍♀️
Canım biraz daha rahatladım gündüz emziği hep ağzına verdim elimle tuttum bir süre biraz daha emziği fazla çekmeye başladı sanırım çene kaslarının gelişmesiyle alakalı sende ısrarlı ol alisir belki

Tüm sayfalar yüklendi.