Sorum var Emzik meme reddi yapar mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 廾azalᏝ tarafından oluşturulan Emzik meme reddi yapar mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 597 kez görüntülenmiş, 18 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik meme reddi yapar mı?
Konbuyu başlatan 廾azalᏝ
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan 廾azalᏝ

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhabalar 😊 benim kızım 8 günlük bugün sabah 6dan beri uyumuyor emmek istiyor 15-20 dakka uyuyor sonra gene emmek istiyor, gazını da çıkarıyor, tuvaletini de yapıyor.Dün böyle bir şey yoktu bugün ne oldu anlamadım.Geçen bir emzik vermiştim şimdi de versem memeyi reddeder mi sonradan.Sütüm o kadar çok değil korkuyorum bu kadar hevesliyken reddedecek sütüm kesilecek emmeyecek diye 🥲

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Yok canım benim oğlum dk başı emer de hemde nasıl ama emzikte veriyordum bir sorunla karşılaşmadım üzülme sütün etkilenir

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Bende doğar doğmaz wee emziğini yapıştırmıştın ağzına hiç sorun olmadı emmeyede devam etti. Doktorum damağının oturması için emzik alması mantıklı demişti

廾azalᏝ

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Merhabalar 😊 benim kızım 8 günlük bugün sabah 6dan beri uyumuyor emmek istiyor 15-20 dakka uyuyor sonra gene emmek istiyor, gazını da çıkarıyor, tuvaletini de yapıyor.Dün böyle bir şey yoktu bugün ne oldu anlamadım.Geçen bir emzik vermiştim şimdi de versem memeyi reddeder mi sonradan.Sütüm o kadar çok değil korkuyorum bu kadar hevesliyken reddedecek sütüm kesilecek emmeyecek diye 🥲
Yeni doğan bebeğe emzik vermek her zaman risktir denemeden de bilemezsin canım

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kuzum acaba diş mi çıkarıyor ondan olabilir mi yani diş etlerine baktın mı şiş mi

Tüm sayfalar yüklendi.