Sorum var Emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rukiye taş tarafından oluşturulan Emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 893 kez görüntülenmiş, 14 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik
Konbuyu başlatan Rukiye taş
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Günaydın kızlar bebeğim 4 aylık olacak bebeğim benim dışımda kimsede durmuyor ve uyumuyor birgün duşa girdim bebek çok ağlayınca kayın validem emzigini çilek reçeline hafif batırıp kızıma vermiş o günden beri emziği tatlısız tutmuyor ve emziksiz de uyumuyor ne yapabilirim bırakması için

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Günaydın kızlar bebeğim 4 aylık olacak bebeğim benim dışımda kimsede durmuyor ve uyumuyor birgün duşa girdim bebek çok ağlayınca kayın validem emzigini çilek reçeline hafif batırıp kızıma vermiş o günden beri emziği tatlısız tutmuyor ve emziksiz de uyumuyor ne yapabilirim bırakması için
Bu insanlar neden böyle tatlı şeyler midesini yakar yavrumun kan şekeri ile oynuyorlar resmen çocuğun🤦🏻‍♀️.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Emzik verirken tutması için biraz dur yanında canım eğer tutmazsa kendi sütünü sür öyle ver

Rukiye taş

Kayıtlı Üye
rank
Emzik verirken tutması için biraz dur yanında canım eğer tutmazsa kendi sütünü sür öyle ver
Sağol canım deneyeyim bunu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bu insanlar neden böyle tatlı şeyler midesini yakar yavrumun kan şekeri ile oynuyorlar resmen çocuğun🤦🏻‍♀️.
Öyle ne yazık ki yani bir şekilde bıraktırmam lazım bakalım artık

Adsız anne adayı

Kayıtlı Üye
rank
Bu kaynakların beyinleri hep mi aynı olur ya Allah'ım sabır versin bize🤲

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Benede ver birsey olmaz diyordular iyki vermemisim😀

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar