Sorum var Emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗 tarafından oluşturulan Emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 301 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik
Konbuyu başlatan 💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase
Kızlar temmuz sonu oğlumu kucagima alicam insallh lakin kızım çok huzursuz memeyi kestim icnn doğdu doğalı emzik almiyo kaç defa verdim tabi herkes bizi suclasada verseydiniz alirdi filan verdik diyoz anlamiyoalr neyse bende 6.18 ay damaklı emzik aldım onunla dişini kasiyo bazen ağzına aliyo kızım 11 aylık oldu sizce alır mı emziği

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar temmuz sonu oğlumu kucagima alicam insallh lakin kızım çok huzursuz memeyi kestim icnn doğdu doğalı emzik almiyo kaç defa verdim tabi herkes bizi suclasada verseydiniz alirdi filan verdik diyoz anlamiyoalr neyse bende 6.18 ay damaklı emzik aldım onunla dişini kasiyo bazen ağzına aliyo kızım 11 aylık oldu sizce alır mı emziği
Belli olmaz kimisi alıyor canım seninki de Alsa iyi olurdu kız öyle olur zaten Amman boşversene

Belli olmaz kimisi alıyor canım seninki de Alsa iyi olurdu kız öyle olur zaten Amman boşversene
İnşallh cnm bosverdim valla artık ara sıra laf yapiyom durum atiyom salak olmadimi görsünler ama büyüklerimiz kaynamam filan görsen var ya çok karisiyo herşeye sonra bende mesafeli olunca laf yapiyo yakinlik bekliyo bendne tam bir mal

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İnşallh cnm bosverdim valla artık ara sıra laf yapiyom durum atiyom salak olmadimi görsünler ama büyüklerimiz kaynamam filan görsen var ya çok karisiyo herşeye sonra bende mesafeli olunca laf yapiyo yakinlik bekliyo bendne tam bir mal
Senin şansına desene çok kötü ya safiz diye salakta değiliz ya herşeyi Tipo û yük uy 6t

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Almamasi cok iyi birsey emzik damak ve dis yapisini bozuyor bu zamana kadar almamis bu saaten sonra da verme bosver canim

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar