Emzik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Zeynep'in annesii tarafından oluşturulan Emzik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 653 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzik
Konbuyu başlatan Zeynep'in annesii
Başlangıç tarihi
Cevaplar 2
Görüntüleme 131
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba iyi geceler kızım bugün 2 yaşına girdi birden emziği hayatımızdan çıkarttık birliktell çöpe attık bay bay dedik gündüz bir şekilde uyudu ama şimdi uyumuyor saat 11 den beri uğraşıyorum yedek emziğini vermek istemiyorum yanlış mı yaptım acaba birden bırakarak

Merhaba iyi geceler kızım bugün 2 yaşına girdi birden emziği hayatımızdan çıkarttık birliktell çöpe attık bay bay dedik gündüz bir şekilde uyudu ama şimdi uyumuyor saat 11 den beri uğraşıyorum yedek emziğini vermek istemiyorum yanlış mı yaptım acaba birden bırakarak
Ağzına koysun uyudugunda çıkart sakla sabah görmesin birkaç defa yap öyle sonra hepten verme

Mecbur verdim emzik çünkü uyumuyor belki 1 saatten fazla uğraştım salla diyor bu sefer de ona alışır diye verdim uyuyunca aldım
İyi yaptın cnm sakal sabah görmesin birkaç defa uygula belki vaz gecer
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Mecbur verdim emzik çünkü uyumuyor belki 1 saatten fazla uğraştım salla diyor bu sefer de ona alışır diye verdim uyuyunca aldım
Benimkide emzige çok alışmış yeni 1 yaşına girdi ama emziğin faydasını da çok gördüm

Benimkide emzige çok alışmış yeni 1 yaşına girdi ama emziğin faydasını da çok gördüm

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
İyi yaptın cnm sakal sabah görmesin birkaç defa uygula belki vaz gecer

Bizde öyle hâlâ görüyoruz ama artık yeter dedik 2 yaşında

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Kuzum valla benim oğlan da iki yaşına girdi hala emzikle dolanıyor eşimle bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz emziği verme diyo bende küçük daha diyorum bilmiyorum ne yapsam, Ali bugün yine hastalandı boğazı çok kötü enfeksiyon kapmış eşimde hep bu emzik yüzünden diyo o yüzden bıraktır diyor bende aniden çıkarsam mi yada ne bilim yavaş yavaş nasıl olur öylede olmaz ki

Burcu34

Kayıtlı Üye
rank
Vala bnm kızımda 15 aylk tam Bi emzik bagmlısı olmadn asla uyumz gündüz de alyo nyse gece mutlaka olmalı uyurken nsl brktrcm bilmiyrm bklm ilerde kendi bırakır inş

Zeynep'in annesii

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum valla benim oğlan da iki yaşına girdi hala emzikle dolanıyor eşimle bu konu yüzünden sürekli tartışıyoruz emziği verme diyo bende küçük daha diyorum bilmiyorum ne yapsam, Ali bugün yine hastalandı boğazı çok kötü enfeksiyon kapmış eşimde hep bu emzik yüzünden diyo o yüzden bıraktır diyor bende aniden çıkarsam mi yada ne bilim yavaş yavaş nasıl olur öylede olmaz ki
Benim de eşim ver diyor akşam çok ağladı diye dayanamadı getirdi verdi emziği

Vala bnm kızımda 15 aylk tam Bi emzik bagmlısı olmadn asla uyumz gündüz de alyo nyse gece mutlaka olmalı uyurken nsl brktrcm bilmiyrm bklm ilerde kendi bırakır inş
Biz mecbur geri verdik çok ağlıyor

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
Benim de eşim ver diyor akşam çok ağladı diye dayanamadı getirdi verdi emziği

Biz mecbur geri verdik çok ağlıyor
Benimki de öyle gece emzik olmazsa uyumuyor, gündüz idare edilir de akşamları nasıl olacak bilemedim, uykuda emziği düşse ayağa kaldırır bizi anne memi memi diye ağlar 😁 eşim onun ağlamasına dayanmaz hayatta dün vermim dedim ama susmak bilmedi hastaydı bide eşim kızdı kendisi verdi bende dedim hani vermeyecek tık diyo bir iyileşsin sonra

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...