Emzirme sorunu

• Konbuyu başlatan Meryem. Z.
  • Toplam 3 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Meryem. Z. tarafından oluşturulan Emzirme sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 384 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzirme sorunu
Konbuyu başlatan Meryem. Z.
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk
M

Meryem. Z.

Guest
Kızlar 2 gün önce sezeryan soğum yaptım bebeğimi emzirmek istiyorum ama göüs uçlarım çökük ve bebek azına almıyor sizce ne qpmalıyım

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 2 gün önce sezeryan soğum yaptım bebeğimi emzirmek istiyorum ama göüs uçlarım çökük ve bebek azına almıyor sizce ne qpmalıyım
Kuzum bebek magazalarinda göğüs ucu çıkarıcı diye kucuk göğüs pompaları görmüştüm bir dene istersen Google yaz direk cikiyor

Ebru Ulus

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk çocuğum da da öyleydim zorla altından kaldırarak emzirdim emdikçe göğüs ucum oluştu şimdi ikinciye hamileyim bunda var bari çok şükür bu arada Allah analı babalı büyütsün darısı bana inşallah 🤲🤲😌

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Hayırlı olsun bebeğin canım Allah sağlıkla analı babalı büyütsün inşallah 🙏 hastanede hemşirelere söylesen yardımcı olurlardı aslında şırıngayla birşeyler yapıp göğüs ucunu çıkarmaya yardımcı oluyorlar. Birde silikon göğüs uçları var yara vs olmasın diye onlara bi bak istersen hiç kullanmadım bebek ne kadar rahat emer bilmiyorum ama eczanelerde satılıyordur

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar