Sorum var Emzirme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde gunesh tarafından oluşturulan Emzirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 796 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzirme
Konbuyu başlatan gunesh
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan missmadame
Cnm yağlı şeyler gaz yapacak şeylerden uzak durman lazım emzirdiginde o süt bebeğe gaz yapar yani 6 aydan sorna başlaya bilirsin yavaştan 😄😄ben 1 2 aya yakın emzirdim tutmadı herşeyi yemeye başladım ilk h p ac kaldim bebeğe bu zararlı su zararlı ye.e falan

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank
Kızlar doğumdan ne kadar süre sonra istediğimizi yiyebiliyoruz😄😄 mesela salam sosis vs. gibi
Emzirme zamanı kendini kısıtlama herşeyden ye canın ne istiyorsa dikkat etmen gereken işlenmiş gıdalardan aşırı tüketmemek nefsini köreltecek kadar yiyebilirsin. Hergün düzenli günde iki defa yemeklerin arkasından sade maden suyu içebilirsin hem yediklerinin gazını alır hem de süt yapar bebeğine de günde iki defa kimyon çayı verebilirsin gazını azaltmak için söylediklerim tecrübe edindiklerim canım

missmadame

Kayıtlı Üye
rank
Benim kız 3. Aya girecek ben biraz zor doğurduğum için ilk 1 hafta sıvı beslendim şimdi kurubakliyatlar hariç herşey den yiyorum. Oğlumda hep dikkat ettim şimdi o yemek seçiyor sadece makarna yiyor.. süte geçtiğini inanıyorum tatların herşeyi yiyorum o yüzden kızımda yeme bozukluğu olmayacağını düşünüyorum

Tüm sayfalar yüklendi.