Sorum var Emzirme

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Atilla's mom 😍 tarafından oluşturulan Emzirme başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 256 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Emzirme
Konbuyu başlatan Atilla's mom 😍
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Merhaba kızlar, nasılsınız? Bi şey sorucam da aranızdan kimin sütü daha önce tatlıyken sonra tuzlu gibi oldu? 😂 Bizim mesela sütünü sagdıgımız hayvanlar hamile olunca tuzlu süt geliyor, insanlarda da öylemi acaba?
Ahahha bunu bilmiyorum ama annem kardeşşme hamile kalınca süt bana acı gelmiş sütün tadı değişmiş ve ben bırakmışım kendi kendime şuan oğlum 18 aylık beb 18 haftalık gebeyim ara ara emer sütün tadı değişmedi bende 😂😂 zamanında kendi sütümün tadına baktım aşırı hoşume gitmişti 😂😂. Zorla bıraktırmaya çalışıyorum bende ama cidden sütün tadı değişen insanlar var

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar, nasılsınız? Bi şey sorucam da aranızdan kimin sütü daha önce tatlıyken sonra tuzlu gibi oldu? 😂 Bizim mesela sütünü sagdıgımız hayvanlar hamile olunca tuzlu süt geliyor, insanlarda da öylemi acaba?
Yaa tuzlumu oluyormuş hić tadına bakmadım ama benim çocuklarım bir zaman sonra benim sağ göğsümü emmeyi bıraktılar o yüzden mi acaba 🤔

Sona

Kayıtlı Üye
rank
He dadı dəyişir sütun menim böyük qızım 1 yaşında ikinci hamileliyimde sütü içmedi ağzına vuranda ağlayırdı sütun dadı dəyişib dediler mende ondan sora kutu yemeleri aldım verdim

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Evet önce tatlıydı şimdi tuzlu gibi. Yedigin şeyden de ola bilirmiş diyolar. Ama sag, sol meselesi bence keyflerine görü olanı yapıyolar😂
Yani böyle söyleyince çok mantıklı geliyor emmediği göğsümü sağıp vermiştim o sütüde içmedi demek sebebi buymuş çok sağol vallahi bende hep düşünüyordum göğsümde bir sıkıntımı var diye doktor sütün tadı değişmez diyince sorunu kendimde aradım 🤦‍♀️

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Genelde kardeş falan olunca yani hamile olunca sütün tadı değişiyor bunu ilk defa duydum

Tüm sayfalar yüklendi.