Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar benim şu an 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde kızıma emzirememe miştim tutmadığı için sütümde gelmemişti ikincisinde de öyle olur mu acaba bu sorunu yaşayan varmı acaba
Kızlar benim şu an 2. Gebeliğim ilk gebeliğimde kızıma emzirememe miştim tutmadığı için sütümde gelmemişti ikincisinde de öyle olur mu acaba bu sorunu yaşayan varmı acaba
Canım öyle yapmstim ilkinde sürekli onları yiyordm göğüslerim büyük birde ondan olabirmi hastaneye falanda gitmiştim sütüm gelmio diye herseyine baktılar bı sorun çıkmadı
Canım öyle yapmstim ilkinde sürekli onları yiyordm göğüslerim büyük birde ondan olabirmi hastaneye falanda gitmiştim sütüm gelmio diye herseyine baktılar bı sorun çıkmadı
Cnm göğüsün büyüklüğü ile bebeğim emmesinin ilgisi yok doktorlar BİLe söylüyo bunu kendini zorla ilk günlerde tutması için bol olması içinde yedigine içtiğine dikkat et bol su iç
Cnm göğüsün büyüklüğü ile bebeğim emmesinin ilgisi yok doktorlar BİLe söylüyo bunu kendini zorla ilk günlerde tutması için bol olması içinde yedigine içtiğine dikkat et bol su iç
Benim ilk gebeligimde kirkim çıkana kadar tutmamisti bebek 3 aylık olunca tuttu memeyi kaynanam sağolsun bakcam diye bir nazar etti çocuğa çocuk memeyi bıraktı ikinci çocukta da 1 yaşına kadar emdi sonra ben işe başlamıştım bıraktı üçüncü çocuk da da 6 aylık olana kadar emdi oğlum sonra bıraktı şimdi 4 üncü gebeligim insallah emer bu paşamda
Bende oğlumu emziremedim yanlış emzirme bebeğin uzun süren sarılığı derken 17 gün emdi sadece şimdi ikinciye hamileyim aklım hep emzirme de inşallah bu sefer yaptığım hataları düzelterek deneyeceğim kısmeti de varsa emer zaten canım