Sorum var Enfeksiyon

• Konbuyu başlatan S m
  • Toplam 8 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde S m tarafından oluşturulan Enfeksiyon başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 295 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Enfeksiyon
Konbuyu başlatan S m
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan S m
S

S m

Guest
Merhaba ben 16 4 günlük gebeyim idrar yolu enfeksiyonum var doktor bir ilaç yazmış aslında üç ilaç yazmış bir tanesi toz bir seferlik bir tane de iki günlük fitil bir diyer ilaçta markası magnorm 365 mg magnezyum oksit diye bir ilaç günde bir defa icmelik benim sorum şu ilaçta 30 tablet var ben bunların hepsini mi icicem aranızda gebelik döneminde icenler oldu mu lütfen bilgi verin bana

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. İdrar yolu enfeksiyonu için doktorunuzun yazdığı ilaçları kullanmanız önemli. Magnorm ilacına gelince, doktorunuzun size önerdiği dozda ve sürede kullanmanız gerekiyor. Genellikle magnezyum takviyeleri gebelikte kas krampları ve kabızlık gibi sorunlara iyi gelir. Ancak 30 tabletlik kutunun tamamını kullanıp kullanmayacağınız doktorunuzun önerisine bağlıdır. İlacı kullanmadan önce reçetenizi ve doktorunuzun talimatlarını tekrar kontrol etmenizi öneririm. Eğer hala kafanızda soru işaretleri varsa, doktorunuzu arayarak tekrar bilgi alabilirsiniz. Sağlıklı bir gebelik geçirmenizi dilerim!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Magnorm gebelik dönemibde kullanılan magnezyum vitamini ağrılarını ve kramplarını azaltır diğerleride enfeksiyon için. Magnormun hepsini kullan bittikçe yazdır gebelik sonuna kadar kullanılır

S

S m

Guest
Magnorm gebelik dönemibde kullanılan magnezyum vitamini ağrılarını ve kramplarını azaltır diğerleride enfeksiyon için. Magnormun hepsini kullan bittikçe yazdır gebelik sonuna kadar kullanılır
Cevap için teşekkür ederim ben üç gün kullandım çok özür dilerriyerek söylüyorum ishal yaptı içmeyi bıraktım yakın zamanda da doktor kontrolüm yok o yüzden doktara gidene kadar içmeyi düşünmüyorum ağrım hafif var ☺️

廾azalᏝ

Moderator
Yönetici
Mod
rank
Cevap için teşekkür ederim ben üç gün kullandım çok özür dilerriyerek söylüyorum ishal yaptı içmeyi bıraktım yakın zamanda da doktor kontrolüm yok o yüzden doktara gidene kadar içmeyi düşünmüyorum ağrım hafif var ☺️
Canım magnezyumu ağrı kesiciyle ya da başka ilaçla aynı anda içersen tepkimeye girip ishal yapıyor ayrı ayrı zamanlarda içersen sıkıntı olmaz

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
O halde başka magnezyum ilacı yazdırmalısın ilerleyen zamanlarda kas ağrısı kramp olmasını engellemek amacıyla. Sen şimdilik diğer ilaçlarını kullan onlar bitince buna tekrar başla yine aynı yan etkiyi gösterirse ilacını değiş

S

S m

Guest
Canım magnezyumu ağrı kesiciyle ya da başka ilaçla aynı anda içersen tepkimeye girip ishal yapıyor ayrı ayrı zamanlarda içersen sıkıntı olmaz
Ben magnezyumu ilk içtiğim gün enfeksiyon için verilen toz halinde olan ilacım vardı magnezyumu yarım saat önce içmiştim yarım saat geçtikten sonra toz halindeki idrar yolu enfeksiyonu için verilen ilacı içtim toz bir bardak suya atılan tek seferlik onun dışında vitamin ilacımı da gün içinde tukemtmistim bilmiyorum ki neden yan etki yaptı kadın doğum uzmanıma gidene kadar içmeyi düşünmüyorum o başka magnezyum yazarsa içmeye baslarim inşallah her şey için hayırlısı teşekkür ederiz teyziş ☺️🤗

S

S m

Guest
O halde başka magnezyum ilacı yazdırmalısın ilerleyen zamanlarda kas ağrısı kramp olmasını engellemek amacıyla. Sen şimdilik diğer ilaçlarını kullan onlar bitince buna tekrar başla yine aynı yan etkiyi gösterirse ilacını değiş
Aynen diyer ilaç idrar yolu enfeksiyonu için verilen tek seferlik ti toz halinde olan o gün biti bide iki fitil vardı onlarda biti şu an sadece vitamin takviyesi kullanıyorum bu yan etki yaptı sanırım yakın zamanda da doktor kontrolüm yok o yüzden bekliyorum bakalım ama ağrım var çok değil icmesem de bir zararı olmaz diymi sen icmismiydim cnm ya da iciyiormusun gebeysen teşekkür ederiz teyziş ☺️ 🤗

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Aynen diyer ilaç idrar yolu enfeksiyonu için verilen tek seferlik ti toz halinde olan o gün biti bide iki fitil vardı onlarda biti şu an sadece vitamin takviyesi kullanıyorum bu yan etki yaptı sanırım yakın zamanda da doktor kontrolüm yok o yüzden bekliyorum bakalım ama ağrım var çok değil icmesem de bir zararı olmaz diymi sen icmismiydim cnm ya da iciyiormusun gebeysen teşekkür ederiz teyziş ☺️ 🤗
Ben sürekli kullandım gülüm bende kabızlık olduğu için bu ilaçta ekstra iyi geliyordu ama beni ishal yapmadı büyük tuvaletin için 2 kere tuvalete çıkıyorsan sende sorun yapma. Ha 4-5 defa çıkarıyorsa bırak sağlık ocağına bile gitsen doktor yazar sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha bu arada toz antibiyotikte ishal yapar bilgin olsun antibiyotik sonuçta. Sen 1-2 gün bekle tekrar onu kullanmaya başla bakalım acaba onun yan etkisimi çünkü ikisinide aynı zamanda kullanmışsın

S

S m

Guest
Ben sürekli kullandım gülüm bende kabızlık olduğu için bu ilaçta ekstra iyi geliyordu ama beni ishal yapmadı büyük tuvaletin için 2 kere tuvalete çıkıyorsan sende sorun yapma. Ha 4-5 defa çıkarıyorsa bırak sağlık ocağına bile gitsen doktor yazar sana
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ha bu arada toz antibiyotikte ishal yapar bilgin olsun antibiyotik sonuçta. Sen 1-2 gün bekle tekrar onu kullanmaya başla bakalım acaba onun yan etkisimi çünkü ikisinide aynı zamanda kullanmışsın
Hayır keşke iki kere olsa hani nasıl diyim tuvaleten çıkamiyordum o derece rahatsız etti beni yarın sağlık ocağında izlemem var ebeye soyliycem yazabilirse başka alıp kulanicam belki oda etki yapmış olabilir bende yarın tekrar basliyim yine olursa dediğim gibi ilaç degistiricem çok sağolun cevap yazdığınız için 🤗🤗

Tüm sayfalar yüklendi.