Ense kalınlığı

• Konbuyu başlatan Gizemm
  • Toplam 1 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Gizemm tarafından oluşturulan Ense kalınlığı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 376 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Ense kalınlığı
Konbuyu başlatan Gizemm
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Zelal zilan
G

Gizemm

Guest
Merhaba anneler 20+2 yiz erkek bebek bekliyorum bugün detaylı ultrason yapıldı ense kalınlığı biraz fazla dedi ama kordon boynundan geçip baskı yaptığı için ödem yapmış olması yüksek ihtimalmis normalde tıp kriterlerine göre bu down sendromu belirteciymis ama doktor endişe duyma genetik test öneririm ve ekstrem bir kalınlık yok aslında ödem olma ihtimali fazla dedi yine de moralim bozuldu korkuyorum perinatolojiden sonra kendi doktoruma gidip görüşeceğim o ne onericek bilmiyorum ama bu durumu yaşayanlar var mı acaba?

Zelal zilan

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba anneler 20+2 yiz erkek bebek bekliyorum bugün detaylı ultrason yapıldı ense kalınlığı biraz fazla dedi ama kordon boynundan geçip baskı yaptığı için ödem yapmış olması yüksek ihtimalmis normalde tıp kriterlerine göre bu down sendromu belirteciymis ama doktor endişe duyma genetik test öneririm ve ekstrem bir kalınlık yok aslında ödem olma ihtimali fazla dedi yine de moralim bozuldu korkuyorum perinatolojiden sonra kendi doktoruma gidip görüşeceğim o ne onericek bilmiyorum ama bu durumu yaşayanlar var mı acaba?
Bugün doktora gittim bebeğin ense kalınlığı yüksek çıktı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar