Merhaba bayanlar devlet Hastanesi'nde epidural oluyormu bilginiz varmi
Ebruesila Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 55 8 Eylül 2021 #1 Merhaba bayanlar devlet Hastanesi'nde epidural oluyormu bilginiz varmi
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 8 Eylül 2021 #2 Ebruesila' Alıntı: Merhaba bayanlar devlet Hastanesi'nde epidural oluyormu bilginiz varmi Genişletmek için tıkla ... Oluyor cnm
Ebruesila' Alıntı: Merhaba bayanlar devlet Hastanesi'nde epidural oluyormu bilginiz varmi Genişletmek için tıkla ... Oluyor cnm
N Nur.nur.nur Kayıtlı Üye Katılım 5 Eylül 2021 Mesajlar 222 8 Eylül 2021 #3 Ebruesila' Alıntı: Merhaba bayanlar devlet Hastanesi'nde epidural oluyormu bilginiz varmi Genişletmek için tıkla ... Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok.
Ebruesila' Alıntı: Merhaba bayanlar devlet Hastanesi'nde epidural oluyormu bilginiz varmi Genişletmek için tıkla ... Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok.
Ebruesila Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 55 8 Eylül 2021 #4 Sıbelmamı' Alıntı: Oluyor cnm Genişletmek için tıkla ... Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Ebruesila' Alıntı: Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Genişletmek için tıkla ... Ebruesila' Alıntı: Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Genişletmek için tıkla ... Siyah beyaz ulturasandan senmi anlıyorum cnm
Sıbelmamı' Alıntı: Oluyor cnm Genişletmek için tıkla ... Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Nur.nur.nur' Alıntı: Bazılarında var sorman lazım hepsinde yok. Mesela bizim burda devlette epidural yok. Genişletmek için tıkla ... Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Ebruesila' Alıntı: Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Genişletmek için tıkla ... Ebruesila' Alıntı: Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Genişletmek için tıkla ... Siyah beyaz ulturasandan senmi anlıyorum cnm
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 8 Eylül 2021 #5 Ebruesila' Alıntı: Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Siyah beyaz ulturasandan senmi anlıyorum cnm Genişletmek için tıkla ... Cnm devlette bende sezeryan olacam ister genel ister epidural defi kara senin dedi ama ben genel anestezi altında yapacam
Ebruesila' Alıntı: Sevindim inşallah olur ben gözden ameliyat oldum zorlamamam gerekiyor sırf o yüzden özelde doğum yapmayı düşünüyordum Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 8 Eylül 2021 Kontrole gittiğimde sorayım bir inşallah vardir Siyah beyaz ulturasandan senmi anlıyorum cnm Genişletmek için tıkla ... Cnm devlette bende sezeryan olacam ister genel ister epidural defi kara senin dedi ama ben genel anestezi altında yapacam
Ebruesila Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 55 8 Eylül 2021 #6 Sıbelmamı' Alıntı: Cnm devlette bende sezeryan olacam ister genel ister epidural defi kara senin dedi ama ben genel anestezi altında yapacam Genişletmek için tıkla ... Benimki normal doğum 2 kizimida normal yaptım buda normal olur diye düşündüm normalle sezeriyan aynımı acaba
Sıbelmamı' Alıntı: Cnm devlette bende sezeryan olacam ister genel ister epidural defi kara senin dedi ama ben genel anestezi altında yapacam Genişletmek için tıkla ... Benimki normal doğum 2 kizimida normal yaptım buda normal olur diye düşündüm normalle sezeriyan aynımı acaba
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 8 Eylül 2021 #7 Ebruesila' Alıntı: Benimki normal doğum 2 kizimida normal yaptım buda normal olur diye düşündüm normalle sezeriyan aynımı acaba Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum ama sezeryan yaptım çok rahattım cnm
Ebruesila' Alıntı: Benimki normal doğum 2 kizimida normal yaptım buda normal olur diye düşündüm normalle sezeriyan aynımı acaba Genişletmek için tıkla ... Hiç bilmiyorum ama sezeryan yaptım çok rahattım cnm
Ebruesila Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 55 8 Eylül 2021 #8 Sıbelmamı' Alıntı: Hiç bilmiyorum ama sezeryan yaptım çok rahattım cnm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ayın 16 sında kontrolüm var gidince sorarım siyah ultrasyon görüntüsünü sormuştum senmiydin anlayan
Sıbelmamı' Alıntı: Hiç bilmiyorum ama sezeryan yaptım çok rahattım cnm Genişletmek için tıkla ... Teşekkür ederim ayın 16 sında kontrolüm var gidince sorarım siyah ultrasyon görüntüsünü sormuştum senmiydin anlayan
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 8 Eylül 2021 #9 Ebruesila' Alıntı: Teşekkür ederim ayın 16 sında kontrolüm var gidince sorarım siyah ultrasyon görüntüsünü sormuştum senmiydin anlayan Genişletmek için tıkla ... Ben anlıyorum ama geçen yanlış oldu ilkkez şok oldum ama yinede hala erkek diyorum
Ebruesila' Alıntı: Teşekkür ederim ayın 16 sında kontrolüm var gidince sorarım siyah ultrasyon görüntüsünü sormuştum senmiydin anlayan Genişletmek için tıkla ... Ben anlıyorum ama geçen yanlış oldu ilkkez şok oldum ama yinede hala erkek diyorum
Ebruesila Kayıtlı Üye Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 55 8 Eylül 2021 #10 Sıbelmamı' Alıntı: Ben anlıyorum ama geçen yanlış oldu ilkkez şok oldum ama yinede hala erkek diyorum Genişletmek için tıkla ... Ekli dosyalar IMG20210902130146.jpg 1.1 MB · Görüntüleme: 99
Sıbelmamı' Alıntı: Ben anlıyorum ama geçen yanlış oldu ilkkez şok oldum ama yinede hala erkek diyorum Genişletmek için tıkla ...