Erken doğum mu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde İmerafera tarafından oluşturulan Erken doğum mu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 780 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken doğum mu
Konbuyu başlatan İmerafera
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan iki kiz iki oğlan annesi

İmerafera

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 33+4 teyim dün gece sabah ezanından beri bel ağrım var ama sadece yatınca oluyo ayağa kalkınca geciyo. Erken doğum belirtisi midir yoksa normal bir şey mi?

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Dinlenince gecıyorsa sancı degil canım belin agrıması normal artık agırlasıyor agırlıkda bele vuruyor

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Aynı günümüz haftamız yatınca benimde belim çok ağrıyor kalkınca geçiyor çok ayakta durunca belim ağrıyor bu seferde yatınca geçiyor değişik

İmerafera

Kayıtlı Üye
rank
Aynı günümüz haftamız yatınca benimde belim çok ağrıyor kalkınca geçiyor çok ayakta durunca belim ağrıyor bu seferde yatınca geçiyor değişik
Aynen valla yatınca ağrıyı kalkınca geçiyor erken doğumdan çok korkuyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dinlenince gecıyorsa sancı degil canım belin agrıması normal artık agırlasıyor agırlıkda bele vuruyor
Dinlenince değil yatınca oluyo ayaktayken geciyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Dinlenince değil yatınca oluyo ayaktayken geciyo

Masalll

Kayıtlı Üye
rank
Aynen valla yatınca ağrıyı kalkınca geçiyor erken doğumdan çok korkuyorum
Korkma sancı daha farklı 28 haftada sancı tuttu beni yatış yaptılar geçti ama bu 8 aya girdikten sonra bebek ağırlaşıyor baskı yapıyor bel çok ağrıyor 2. gebeliğim normal sancı güvenli şekilde gelir

S♥️E💙

Kayıtlı Üye
rank
Benimde gece oluyordu canım gunduz bırsey yok yatınca Cok agırıyordu doktora soylemıstim normal dedi

Tüm sayfalar yüklendi.