Erken doğum riskim var😔

• Konbuyu başlatan Aybükeninannesi
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Aybükeninannesi tarafından oluşturulan Erken doğum riskim var😔 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,043 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Erken doğum riskim var😔
Konbuyu başlatan Aybükeninannesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Raziye crt
A

Aybükeninannesi

Guest
İlk hamileliğim 32 haftalığım kasığımda sancılarım var diye doktorumuza gittik rahmimde açılma varmış erken doğum riskim varmış eğer biraz daha açılmam olursa hastahaneye yatış yaptıracakmış yatıp dinlenmem gerekiyormuş😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Aman canım yorma kendini hbirşey için dinlen ilaç falan yazdı mı doktor kasılmalar için

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
İlk hamileliğim 32 haftalığım kasığımda sancılarım var diye doktorumuza gittik rahmimde açılma varmış erken doğum riskim varmış eğer biraz daha açılmam olursa hastahaneye yatış yaptıracakmış yatıp dinlenmem gerekiyormuş😔
Geçmiş olsun cnm gerekirse yerinden kalkma yatış verirse doktor hastanede yat ama bol bol dinlen

Şeydoşş

Kayıtlı Üye
rank
Sancıların nasıldı bende yeni post açmıştım bu konuyla ilgili başından beri bende de var erken doğum riski yanlarımda sancı oluyor bugün biraz fazla oldu sanki korkuyorum bende kanama falan yok ama gaz mı başka bi sancımı anlamıyorum ilk gebeliğim olduğu için

Raziye crt

Kayıtlı Üye
rank
Canım inşllh bişey olmaz korkma benim işk oğlum 30 haftalık doğdu çok da saglıklı maşallah bu bebegimede erkn doğum riski var demişti 36+5 oldum şükür kötüyü düşünme dinlen bol bol

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar