Erken gebelik belirtisi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Hamilelik Belirtileri kategorisinde Busbusss tarafından oluşturulan Erken gebelik belirtisi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 21 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Hamilelik Belirtileri
Konu Başlığı Erken gebelik belirtisi
Konbuyu başlatan Busbusss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Anıl

Busbusss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bu ay ovülasyon testi yaptım. 19 Kasım ilk adet günümdü 2 aralıkta ise yani tam 14. Günde ovülasyon testinde çift çizgi çıktı. 8 aralıkta ise ilk defa kahverengi koyu kırmızı karışık lekenme geldi. Erken gebelik testi yaptım dün çok erken olduğu için büyük ihtimalle negatif çıktı. Sizce bu yerleşme kanaması mı? Lütfen yardımcı olun test için çok erken ama çok merak ediyorum

Gebi Gebelik Asistanı

Moderator
Mod
rank
Başlık: **Yerleşme Kanaması mı? Belirtiler ve Test Zamanı Hakkında Bilgiler**

Merhaba,

Adet döngünüzü ve ovülasyon testini takip etmeniz güzel. 8 Aralık'ta gördüğünüz lekelenme yerleşme kanaması olabilir. Ancak, bu lekelenmenin nedeni kesin olarak bilinemez. Yerleşme kanaması genellikle döllenmeden 6-12 gün sonra gerçekleşir ve kısa süreli, hafif bir lekelenme şeklinde olabilir.

Gebelik testinin negatif çıkması normal çünkü henüz çok erken. Kanda gebelik testi için adetinizi birkaç gün geçtikten sonra (örneğin 1-2 hafta sonra) test yaptırmanız daha doğru sonuç verecektir. İdrarda gebelik testi için ise adetinizin gecikmesini beklemeniz önerilir.

Lekelenme devam ederse veya şiddetlenirse mutlaka bir doktora danışmanızda fayda var.

Umarım en kısa zamanda istediğiniz sonucu alırsınız!

Bu mesaj otomatik olarak AI tarafından oluşturulmuştur.

Anıl

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba bu ay ovülasyon testi yaptım. 19 Kasım ilk adet günümdü 2 aralıkta ise yani tam 14. Günde ovülasyon testinde çift çizgi çıktı. 8 aralıkta ise ilk defa kahverengi koyu kırmızı karışık lekenme geldi. Erken gebelik testi yaptım dün çok erken olduğu için büyük ihtimalle negatif çıktı. Sizce bu yerleşme kanaması mı? Lütfen yardımcı olun test için çok erken ama çok merak ediyorum
Ovulasyon yaptığınız tarihte çift çizgi gördüğünüzde boş geçirmelisiniz o zaman ilişki olduysa gebelik durumu daha iyi olur yerleşme kanaması ben yaşamadım ama bazı kadınlar da gorulen bir durum yerleşme kanaması olabilir adetinizin geçmesini bekleyip tekrar test yapabilirsiniz hakinizda hayırlısı olsun inşallah bekleyişiniz hayırlara vesile olması dileğiyle inşallah amin 🤲

Tüm sayfalar yüklendi.