Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eş sorunu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗" data-source="post: 461029" data-attributes="member: 6398"><p>Kızlar hepiniz güzel düşünceleriniz icjn çok saolun beni ve evlatlarimi dusunmussunuz ama beni yanlış anliyosumuz gidecek kapım yerim yok param yok napayim mesafeliyim idare ediyom herşey hemen bitmiyo önce iş düzen kurmmam lazım evt bu adamı ben affetmedim sadece katlanmak zorunda kaldım yoksa beni çok üzdü evlatlarimi hala içimde yara hep kucağına almasinda laf vuruyom oglumu iyki olmuş çok tatlı diyo mal adam sevgi saygı bitti bizde ailem disliyo bide ben sevgisiz ortamda buyudum o ezdi bu ezdi sonra bu karşıma çıktı ilk zmnlar iyiydi evlendikten sonra değişti bilseydim evlenmezdim ben naptimi iyi biliyom piskilojim bozuk deil bende çok gittim psikloga iyi olmasam giderim 7 yıl önce benim babam vefat etti idare etmem ha bir umut düzelir işte evlatlarim babasız kalmasin düzen bozmak kolay ama kurmak zor öle işte halada aramız bozuk dedim ben bosanmak istiyorum evlilik cüzdanı yüzüne attim bitirelim dedim it gibi oldu hyr ben bosanmak istemiyorum stres oluyo herşeye anasigilim gazına gelip benden aliyo bende dayanamayip haksızlığa gelemiyom laf sayiyom ya ondan bide kızlar dün biz kaynanamgilde kaldık kızımla kaynanam uyudu çocuğa ince zıbın giydirmis klimada yatırmış sabah öksürüyor baktım neyse akşam oldu misadirler geldi dayigil filan kaynanam çocuğu terletip klimaya sokuyo dk başı yatiriyo çocuğu zorsunuyo ya bende oğlumla ilgileniyidum kizimada bakiyom bir kziima bir oğluma bakiyom zaten esimin faydası yok sonra bende usuttu klimadan dedim sürat asti sonra biz eve gidecez kalktik dedim kızım usuttu anne klimadan aaaa neden kızım ki siz evdede aciyonuz bn evde çok klimaya sokmuyom dedim o düşüğe getirip çocuğu terli giydirip acıyı ustunu bozuldu bunu deyince umrumda deil sesimi artık cikariyorum kızlar sizce burda benim suçum ne kadın öle dengesiz ki esiminde ağıza sictim herşeyi saydim ailesinin yaptini anlattim onu bırakın gittimden belli üç çocuk yapmayın diyolar babası ve annesi ve dayisigil dalga geciyo bende çok sıkıldım dedim bı daha ansinlar çocuk konusu bozacam dedim eşime</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="💓Kız 🐣erkek annesi💙🤗, post: 461029, member: 6398"] Kızlar hepiniz güzel düşünceleriniz icjn çok saolun beni ve evlatlarimi dusunmussunuz ama beni yanlış anliyosumuz gidecek kapım yerim yok param yok napayim mesafeliyim idare ediyom herşey hemen bitmiyo önce iş düzen kurmmam lazım evt bu adamı ben affetmedim sadece katlanmak zorunda kaldım yoksa beni çok üzdü evlatlarimi hala içimde yara hep kucağına almasinda laf vuruyom oglumu iyki olmuş çok tatlı diyo mal adam sevgi saygı bitti bizde ailem disliyo bide ben sevgisiz ortamda buyudum o ezdi bu ezdi sonra bu karşıma çıktı ilk zmnlar iyiydi evlendikten sonra değişti bilseydim evlenmezdim ben naptimi iyi biliyom piskilojim bozuk deil bende çok gittim psikloga iyi olmasam giderim 7 yıl önce benim babam vefat etti idare etmem ha bir umut düzelir işte evlatlarim babasız kalmasin düzen bozmak kolay ama kurmak zor öle işte halada aramız bozuk dedim ben bosanmak istiyorum evlilik cüzdanı yüzüne attim bitirelim dedim it gibi oldu hyr ben bosanmak istemiyorum stres oluyo herşeye anasigilim gazına gelip benden aliyo bende dayanamayip haksızlığa gelemiyom laf sayiyom ya ondan bide kızlar dün biz kaynanamgilde kaldık kızımla kaynanam uyudu çocuğa ince zıbın giydirmis klimada yatırmış sabah öksürüyor baktım neyse akşam oldu misadirler geldi dayigil filan kaynanam çocuğu terletip klimaya sokuyo dk başı yatiriyo çocuğu zorsunuyo ya bende oğlumla ilgileniyidum kizimada bakiyom bir kziima bir oğluma bakiyom zaten esimin faydası yok sonra bende usuttu klimadan dedim sürat asti sonra biz eve gidecez kalktik dedim kızım usuttu anne klimadan aaaa neden kızım ki siz evdede aciyonuz bn evde çok klimaya sokmuyom dedim o düşüğe getirip çocuğu terli giydirip acıyı ustunu bozuldu bunu deyince umrumda deil sesimi artık cikariyorum kızlar sizce burda benim suçum ne kadın öle dengesiz ki esiminde ağıza sictim herşeyi saydim ailesinin yaptini anlattim onu bırakın gittimden belli üç çocuk yapmayın diyolar babası ve annesi ve dayisigil dalga geciyo bende çok sıkıldım dedim bı daha ansinlar çocuk konusu bozacam dedim eşime [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eş sorunu