Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin arkadaşı sevmiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Lale su" data-source="post: 189857" data-attributes="member: 3689"><p>Üstüne gitmiyorum zaten gidince eşim vuruyor hamile hamile bir insan birine nasıl vurur tekme atar ki rabbimin isi işte allhtan bebegimin düşük tehlikesi yok çok dövdü o arkadaşı yüzünden Allah sorsun herşeyi unuturum ama vurdugunu asla unutmam ve hakkım ölene kadar helal deil ben bebeğimi kaybedecem diye çok korktum cnm değmiyor ama kimse kimseyi sevmek zorunda deil</p><p>[automerge]1645211892[/automerge]</p><p></p><p>Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni</p><p>[automerge]1645211985[/automerge]</p><p></p><p>Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni</p><p></p><p>Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki</p><p>[automerge]1645212101[/automerge]</p><p></p><p>Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni</p><p></p><p>Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki </p><p></p><p>Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı</p><p>[automerge]1645212190[/automerge]</p><p></p><p>Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni</p><p></p><p>Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki </p><p></p><p>Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı </p><p></p><p>Olsamda olmuyo cnm eşim görüşelim diyo gelecekler diyo inan bişey demeye hakkım yok ben çok üzgünüm bebeğime üzülüyorum bebeğim için susuyorum çünkü kötüde olsa o şerefsiz koçam onun babası öle nefret ediyorum ondan ki yuvam için susuyorum</p><p>[automerge]1645212344[/automerge]</p><p></p><p>Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni</p><p></p><p>Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki </p><p></p><p>Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı </p><p></p><p>Olsamda olmuyo cnm eşim görüşelim diyo gelecekler diyo inan bişey demeye hakkım yok ben çok üzgünüm bebeğime üzülüyorum bebeğim için susuyorum çünkü kötüde olsa o şerefsiz koçam onun babası öle nefret ediyorum ondan ki yuvam için susuyorum </p><p></p><p>Mecburum kuzum ben bebeğim icin</p><p>[automerge]1645212481[/automerge]</p><p></p><p>Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni</p><p></p><p>Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki </p><p></p><p>Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı </p><p></p><p>Olsamda olmuyo cnm eşim görüşelim diyo gelecekler diyo inan bişey demeye hakkım yok ben çok üzgünüm bebeğime üzülüyorum bebeğim için susuyorum çünkü kötüde olsa o şerefsiz koçam onun babası öle nefret ediyorum ondan ki yuvam için susuyorum </p><p></p><p>Mecburum kuzum ben bebeğim için</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Lale su, post: 189857, member: 3689"] Üstüne gitmiyorum zaten gidince eşim vuruyor hamile hamile bir insan birine nasıl vurur tekme atar ki rabbimin isi işte allhtan bebegimin düşük tehlikesi yok çok dövdü o arkadaşı yüzünden Allah sorsun herşeyi unuturum ama vurdugunu asla unutmam ve hakkım ölene kadar helal deil ben bebeğimi kaybedecem diye çok korktum cnm değmiyor ama kimse kimseyi sevmek zorunda deil [automerge]1645211892[/automerge] Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni [automerge]1645211985[/automerge] Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki [automerge]1645212101[/automerge] Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı [automerge]1645212190[/automerge] Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı Olsamda olmuyo cnm eşim görüşelim diyo gelecekler diyo inan bişey demeye hakkım yok ben çok üzgünüm bebeğime üzülüyorum bebeğim için susuyorum çünkü kötüde olsa o şerefsiz koçam onun babası öle nefret ediyorum ondan ki yuvam için susuyorum [automerge]1645212344[/automerge] Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı Olsamda olmuyo cnm eşim görüşelim diyo gelecekler diyo inan bişey demeye hakkım yok ben çok üzgünüm bebeğime üzülüyorum bebeğim için susuyorum çünkü kötüde olsa o şerefsiz koçam onun babası öle nefret ediyorum ondan ki yuvam için susuyorum Mecburum kuzum ben bebeğim icin [automerge]1645212481[/automerge] Kaç defa dedim 4yillik dostu imiş zamanında iyili varmış ama şimdi eşimi kullaniyo dalağın teki benim ki yaşı daha 26 olunca erkkeler zor olgunlasiyo heralde hiç anlamiyo beni Denicem artık cnm onu bırak kaynanam bile arkadaşını ve karısını seviyor yarın onlara gidicez yemeğe hiç susacam lafa söze girmicem allh sorsun hakkımı çok doğru diyosun zor olsada karismamayi denicem benimkinin gotu kalktı afedersin ama ona o kdr sinir oluyorum ki Erkeklerin geneli böle o zmn kuzum hadi kendimi geçtim de o bebeğe nasıl kıyıyo ya benim ki bide en ufak tartismalari üstüne gıdım hemen ailesine soleyor hatta evlendimiz zmnlar ilk hamilelik döneminde tartıştık ailesi diyo çocuğu aldırin allh dedim içimden belanızı versin o cümleleri soğuttu beni şimdi armutta tutsalar sevemiyorum duzelttik herşeyi ama şimdi arkadaşı çıktı Olsamda olmuyo cnm eşim görüşelim diyo gelecekler diyo inan bişey demeye hakkım yok ben çok üzgünüm bebeğime üzülüyorum bebeğim için susuyorum çünkü kötüde olsa o şerefsiz koçam onun babası öle nefret ediyorum ondan ki yuvam için susuyorum Mecburum kuzum ben bebeğim için [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin arkadaşı sevmiyorum