Ana sayfa
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Yardımsever Annesi
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin arkadaşı sevmiyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Derya izm" data-source="post: 190146" data-attributes="member: 3737"><p>Aynı dert bende vardı canım. Yakın arkadaşları inan ki üstüne gidersen daha çok itersin o tarafa. Şükür hamilesin Allahın izniyle bebişin dogduktan sonrasında onunla ilgilenirsin zaten o zamanda eşine ben evimde rahat ediyorum çocugumla başka Bi yerde olmak istemiyorum dersin. Bebişin dogdugu zaman da covit var korkuyorum de. Gerçi yalan degil. Ben Allahın izniyle dogum yaptıgım zaman herkesi kabul etmicem eşime de söyledim. Gelenler için kapıya maske, bırakıcaz çocugu uzaktan, göstericem çünkü eczacım yeni dogum yaptı oglu ateşliymiş 20 günlük flan hastalığı hemen kapıyor. Bu şekilde uzaklaştırabilirsin. Sen gitmek istersen gidebilirsin ben çok hoşlanmıyorum eşinden dersin. Ben öyle yaptım eşimi engelleyemem yakın arkadaşı ama benim düşüncelerime de saygı duymak zorunda. Huzursuz oldugum Bi ortamda bulunmak istemem. Eşim için ilk başlarda, fedakarlık yaparım ama Bi yerden sonrasında canımı sıkamam. Eşim gider görüşür ben gitmek istersem giderim canım. Düşüncelerimi bu şekilde dile getirdim düzgün Bi şekilde eşimde anlayışla karşıladı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Derya izm, post: 190146, member: 3737"] Aynı dert bende vardı canım. Yakın arkadaşları inan ki üstüne gidersen daha çok itersin o tarafa. Şükür hamilesin Allahın izniyle bebişin dogduktan sonrasında onunla ilgilenirsin zaten o zamanda eşine ben evimde rahat ediyorum çocugumla başka Bi yerde olmak istemiyorum dersin. Bebişin dogdugu zaman da covit var korkuyorum de. Gerçi yalan degil. Ben Allahın izniyle dogum yaptıgım zaman herkesi kabul etmicem eşime de söyledim. Gelenler için kapıya maske, bırakıcaz çocugu uzaktan, göstericem çünkü eczacım yeni dogum yaptı oglu ateşliymiş 20 günlük flan hastalığı hemen kapıyor. Bu şekilde uzaklaştırabilirsin. Sen gitmek istersen gidebilirsin ben çok hoşlanmıyorum eşinden dersin. Ben öyle yaptım eşimi engelleyemem yakın arkadaşı ama benim düşüncelerime de saygı duymak zorunda. Huzursuz oldugum Bi ortamda bulunmak istemem. Eşim için ilk başlarda, fedakarlık yaparım ama Bi yerden sonrasında canımı sıkamam. Eşim gider görüşür ben gitmek istersem giderim canım. Düşüncelerimi bu şekilde dile getirdim düzgün Bi şekilde eşimde anlayışla karşıladı. [/QUOTE]
Adı
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Gebelik - Hamilelik - Kadın Doğum
Gebelikle ilgili Sorum Var
Eşimin arkadaşı sevmiyorum