Merhaba kizlar biliyorum alakasız bj konu ama biraz dertleşmek istedim açıkçası belki hatırlarsınız yine yazmıştım plesenta previa var diye doktor en kısa zamanda gel tekrar bakalım dedi belki yukarı cikacagini söyledi konu bu değil aslında doktorumun böyle soyledigini tehlikeli hal alabilecegini bilesoyledigi halde eşim pek umursamadı hatta en azından nezaman gideceksin diye bile sormadı ben köyde yasiyroum mecburen en yakın yer olan ilçeye gitmek zorundayim ve benimde eşim götürmek zorunda ne zaman konusunu açsam hiç umursamadigini farkettim açıkcasi konuyla alakası yok ama biraz dertleşmek istedim iki hafta oldu sormuyo bile ağrın varmı falan diye doktorum bana eğer yukarı çıkmazsa ağrı yapacağını söyledi çıktımı cikmadimi bilmiyorum ama ağrım gercekten var bunuda goruyo ben de ne yalan söyleyip ne gitmek istiyorum nede eşimle konuşmak burda çocuğumun sağlığı söz konusu biliyorum inatlasmanin bı anlami yok ne yapmam gerekiyo kizlar bana akıl verin lütfen
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Aslında mesele inatlasmak değil umursamamasi insanın canını yakiyoMerhaba kizlar biliyorum alakasız bj konu ama biraz dertleşmek istedim açıkçası belki hatırlarsınız yine yazmıştım plesenta previa var diye doktor en kısa zamanda gel tekrar bakalım dedi belki yukarı cikacagini söyledi konu bu değil aslında doktorumun böyle soyledigini tehlikeli hal alabilecegini bilesoyledigi halde eşim pek umursamadı hatta en azından nezaman gideceksin diye bile sormadı ben köyde yasiyroum mecburen en yakın yer olan ilçeye gitmek zorundayim ve benimde eşim götürmek zorunda ne zaman konusunu açsam hiç umursamadigini farkettim açıkcasi konuyla alakası yok ama biraz dertleşmek istedim iki hafta oldu sormuyo bile ağrın varmı falan diye doktorum bana eğer yukarı çıkmazsa ağrı yapacağını söyledi çıktımı cikmadimi bilmiyorum ama ağrım gercekten var bunuda goruyo ben de ne yalan söyleyip ne gitmek istiyorum nede eşimle konuşmak burda çocuğumun sağlığı söz konusu biliyorum inatlasmanin bı anlami yok ne yapmam gerekiyo kizlar bana akıl verin lütfen
Son düzenleme: