Sorum var Evlilikteki kocalar

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde ebruakpinar0354 tarafından oluşturulan Evlilikteki kocalar başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,102 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Evlilikteki kocalar
Konbuyu başlatan ebruakpinar0354
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Kızlar sizinde kocalarınız oyun oynayıp eve geç geliyormu?

Ben çok sinir oldum kaç aydir

Bide hamileyim
Benimki de bazen öyle yapıyor ama sürekli eşim çalışıyor geldiğinde bizimle vakit geçiriyor yemek Faslı fln sonra gidiyor canım oda haklı sürekli çalışıyor evde de gelince bizimle oturup sonra arkadaşlarının yanına gidiyor hiç karışmıyorum bazen kızıyorum geri Amman az takılsın diyorum o Hatay'da çalışıyor biz Malatya da seninki hep mi gidiyor tek misin evde ve kaç haftalıksn

Sona

Kayıtlı Üye
rank

Bide hamileyim
İşinden dolayı vakit bulamiyor canm işdən ciktinda eve geliyor yalnızim diye
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimki de bazen öyle yapıyor ama sürekli eşim çalışıyor geldiğinde bizimle vakit geçiriyor yemek Faslı fln sonra gidiyor canım oda haklı sürekli çalışıyor evde de gelince bizimle oturup sonra arkadaşlarının yanına gidiyor hiç karışmıyorum bazen kızıyorum geri Amman az takılsın diyorum o Hatay'da çalışıyor biz Malatya da seninki hep mi gidiyor tek misin evde ve kaç haftalıksn
Benimkide Azerbaycanda oldunda evet arkadaslariyla kafede cay falan iciyorlardi şimdi Rusiyada eve geliyor isden ayril ayrilmaz

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
İşinden dolayı vakit bulamiyor canm işdən ciktinda eve geliyor yalnızim diye

Benimkide Azerbaycanda oldunda evet arkadaslariyla kafede cay falan iciyorlardi şimdi Rusiyada eve geliyor isden ayril ayrilmaz
Aynen öyle canım bnmki de öyle işteyken zatn bir yere çıkamıyor buraya gelince ancaa

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Benim eşim işe gider işten direk eve gelir zaten yoğun çalışıy
Fırında calisiyor eşim sabah arıyorlar gidiyor akşam geç geliyor her aksam oynuyor bende evde bide onu bekliyorum

5 hafta 6.gunum evlendimden beridir hep geç geliyor eve 10 gibi işi bitiyor arkadaşlarıyla oyun oynuyor 12 de eve geliyor

İkraNur'annesi💕💕

Kayıtlı Üye
rank

Bide hamileyim
Valla canım hafta içi evden işe işten eve hafta sonulari da akşam arkadaşlariyla saat 8 de gider 11 de eve. Gelir bende bazen kızıyorum bazende bişey olmaz diyorum kafasin dagitsin ki zaten evli arkadaşlarına nazaran benim eşim daha az geziyor

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar