Fikir beyan eder misiniz

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Linanka tarafından oluşturulan Fikir beyan eder misiniz başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 285 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Fikir beyan eder misiniz
Konbuyu başlatan Linanka
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Linanka

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bi misafirlige geldik, ama disarda 15dk kdr durdum bacaklarim usudu biraz, sirtim kalindi. Iceriye girdigimizde sobayida yeni almislardi ve sobadan boya kokusu geldi bir an duman oldu heryer yeni oldugu icin. Hemen baska bir odaya gectim. Icime bir sIkinti girdi, hemen birsey olur mu, usumekten ziyade sobadan cikan aci boya kokusu hemen etkiler mi bebisimi, lutven fikri olan yazsin 😔😔

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bi misafirlige geldik, ama disarda 15dk kdr durdum bacaklarim usudu biraz, sirtim kalindi. Iceriye girdigimizde sobayida yeni almislardi ve sobadan boya kokusu geldi bir an duman oldu heryer yeni oldugu icin. Hemen baska bir odaya gectim. Icime bir sIkinti girdi, hemen birsey olur mu, usumekten ziyade sobadan cikan aci boya kokusu hemen etkiler mi bebisimi, lutven fikri olan yazsin 😔😔
Çok solumadıysan birşey olmaz hemen çıktın sanırım temiz hava al bol bol canım

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Cok solumadim hemen ciktim gectim baska bir odaya umarim olmaz birsey 😞😞😞

Nur123

Kayıtlı Üye
rank
Cok solumadim hemen ciktim gectim baska bir odaya umarim olmaz birsey 😞😞😞
Korkma canım ama baş dönmesi falann olursa için rahat etsin diye acile gidersin bir buhar verirler ben 6 aylık hamile iken fritöz patladı mutfağımda 3 4 tane dolap kapağım yandı her yer duman olmuştu çok durmadım hemen çıktım ama yinede ne olur ne olmaz diye acile gittim buhar vermişlerdi sende bol bol temiz hava al çok durmamışsın çünkü

iki kiz iki oğlan annesi

Kayıtlı Üye
rank
Canim yoğurt ye hemen 1 tabak kadar zehirlediyse bile boya kokusu alır zehrini korkma bişey olmaz insallah

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Endişe etme bişey olmamıştır ama her ihtimale karşı bi bardak tuzlu ayran tüket

Linanka

Kayıtlı Üye
rank
Korkma canım ama baş dönmesi falann olursa için rahat etsin diye acile gidersin bir buhar verirler ben 6 aylık hamile iken fritöz patladı mutfağımda 3 4 tane dolap kapağım yandı her yer duman olmuştu çok durmadım hemen çıktım ama yinede ne olur ne olmaz diye acile gittim buhar vermişlerdi sende bol bol temiz hava al çok durmamışsın çünkü
Durmadim evet, bes dk bile olmamistir. Insallah bise olmaz cnm sagol
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tmm cnm tsk ederim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Tmm cnm tsk ederim
Canim yoğurt ye hemen 1 tabak kadar zehirlediyse bile boya kokusu alır zehrini korkma bişey olmaz insallah
Tesekkur ederim cnm simdi yerim her ihtimale karsi

Tüm sayfalar yüklendi.