Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar yeni hamileyim de sizce oruç tutsam sıkıntı olurmu çünkü yeni olduğu için bence sorun olmaz ama insanın içi rahat etmiyor sizden fikirlerinizi almak istedim
Kizlar yeni hamileyim de sizce oruç tutsam sıkıntı olurmu çünkü yeni olduğu için bence sorun olmaz ama insanın içi rahat etmiyor sizden fikirlerinizi almak istedim
Bende yeni hamileyim 8+3 tutmuycam vücudumuzun suya ve besine çok ihtiyacı var hem bebek için hem kendimiz için sende tutma derim seneye 3 aylarda kazasıni tutarsın
Bende yeni hamileyim 8+3 tutmuycam vücudumuzun suya ve besine çok ihtiyacı var hem bebek için hem kendimiz için sende tutma derim seneye 3 aylarda kazasıni tutarsın
Haklısın işte tam bir ay olunca iki çocuğumda yedim ama onlarda baya 7 ayliktim bunda kararsızım doğruyu söylemek gerekirse tutmadimda Allah afetsin yani ama zor