Sevgili anneler; doğum sonrası süreçte kendinize zaman tanımak, bedeninize şefkatle yaklaşmak ve bu yolculuğu bilimsel metotlarla sürdürmek hem sizin hem de bebeğinizin sağlığı için en doğrusudur.
FitTartım, emzirme dostu yaklaşımı ve anne sağlığını merkezine alan yapay zeka teknolojileriyle doğum sonrası sürecinizi çok daha keyifli, sağlıklı ve fit hale getirmek için tasarlandı.
Formunuza kavuşurken bebeğinizi sağlıkla büyütmek ve kendinizi her gün daha enerjik hissetmek için FitTartım uygulamasını hemen App Store veya Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

FitTartım, emzirme dostu yaklaşımı ve anne sağlığını merkezine alan yapay zeka teknolojileriyle doğum sonrası sürecinizi çok daha keyifli, sağlıklı ve fit hale getirmek için tasarlandı.
Formunuza kavuşurken bebeğinizi sağlıkla büyütmek ve kendinizi her gün daha enerjik hissetmek için FitTartım uygulamasını hemen App Store veya Google Play Store'dan ücretsiz olarak indirebilirsiniz.
Kadın Sağlığı İçin Tasarlanmış Özellikler
Kilo takibini kadın döngüsü ve postpartum ihtiyaçlarıyla birleştiren benzersiz sistemimizi keşfedin.
Sütünüzü Azaltmadan, Sağlıkla Formunuza Kavuşun!
Doğum sonrası loğusalık ve emzirme dönemleri kadın vücudunun en hassas zamanlarıdır. FitTartım emzirme modu, süt üretiminiz için gerekli olan +500 kcal ek enerjiyi planınıza otomatik dahil eder. Şok diyetlerden kaçınarak, bebeğinizi beslerken kilo vermenin en bilimsel yolunu sunar.- ✔Süt yapıcı (
) özel gıda ve tarif kategorisi - ✔Günlük sıvı (su) tüketim hatırlatıcıları
- ✔Emzirme dostu ve besleyici makro planlaması
Ödem mi, Yağ mı? Döngünü Tanı, Kilonu Yönet!
Regl öncesi dönemde tartıda gördüğünüz 1-2 kiloluk artışların motivasyonunuzu düşürmesine izin vermeyin. Döngü takvimiyle uyumlu çalışan analiz sistemimiz, vücudunuzun su tutma evrelerini tespit eder ve sizi uyarır: "Yanılmayın, bu sadece ödem!"- ✔Döngü evrelerine göre otomatik kilo analizi
- ✔Tatlı krizleri ve aşermeler için sağlıklı tarifler
- ✔Hormonal değişimlere göre sıvı ve tuz dengesi önerileri
Sadece Kilonuzu Değil, Hormon ve Sağlığınızı Takip Edin.
Cebinizdeki yapay zeka destekli uzman sağlık koçunuz her an sizinle. Günlük olarak aldığınız kaloriyi, içtiğiniz suyu ve attığınız adımları analiz ederek size özel, samimi ve suçlamayan yönlendirmeler yapar. Emzirme ve hamilelik dönemlerinde ise tamamen koruyucu öneriler sunar.- ✔Kişiselleştirilmiş günlük durum analizi ve bildirimler
- ✔Su, adım veya kalori eksikliğine göre somut eylemler
- ✔Dönemsel ihtiyaçlarınıza duyarlı AI koçluk sohbeti