Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar merhaba ben dün doktora gittim 29+3 günlük hamileyim ama FL(uyluk kemiği)31+5 görünüyor neden acaba 10 gün ileri görünüyor böyle bişey yaşayan varmı çok endişeliyim
Kızlar merhaba ben dün doktora gittim 29+3 günlük hamileyim ama FL(uyluk kemiği)31+5 görünüyor neden acaba 10 gün ileri görünüyor böyle bişey yaşayan varmı çok endişeliyim
Endişelenecek bir şey yok canım merak etme benim oğlumda kafası ve bacak boyu yani fl ve hl haftasından büyüktü 2 hafta kadar . Kızımda ise tam tersi haftasından küçüktü 4 hafta kadar ama birisi şuan 3 yaşında birisii ise 16 aylık bir sorunları yok şükür doğumda 2 hafta ileri olması yada geri olması sorun teşkil etmez maşallah uzun bir birey olacak sanırım bebiş
Endişelenecek bir şey yok canım merak etme benim oğlumda kafası ve bacak boyu yani fl ve hl haftasından büyüktü 2 hafta kadar . Kızımda ise tam tersi haftasından küçüktü 4 hafta kadar ama birisi şuan 3 yaşında birisii ise 16 aylık bir sorunları yok şükür doğumda 2 hafta ileri olması yada geri olması sorun teşkil etmez maşallah uzun bir birey olacak sanırım bebiş
Kaç haftalık şuan benim doğumuna son 3 hafta kala bana da doktorlar normalde 4 hafta gerilik vardı 2 hafta daha gerilemiş dediler yani toplamda 6 hafta ama bebeğim yani kızım 46 cm doğdu elleri ve kolları normaldi tek fark doğduğunda dahi eller ve bacakları sanki naöqz kılıyor gibi büküktü doktorlar büyük ihtimalle anne karnında da böyle durduğu için ölçüm yanlış yapılmıştır demişti . Yani ben o halini kundak yaparak düzlettim . Şuan stres yapmayın doğduktan sonra direk bir çocuk genetiğine götürüp akondroplazma ve kromozom analizi testi yaptırın ben öyle yaptım şükür hepsi temiz geldi 3 ayda çıkıyor sonuçlaro ama en azından bir şey varsa önden anlarsınız. . Karından sıvı aldırmayı önermem durumunuz varsa neft yaptırın biraz pahalı bir test ama en azından anne karnında iken ne olduğu anlaşılıyor yoksa da dediğim gibi doğumu bekleyin ve muhakkak başka doktorlara da gidin bir kişiye bağlı kalmayın