Kızlar cinsiyet tahmini için fotoğraf yükleyemedim ya nasıl yapıyosunuz anlatın size zahmet bi.
R Rabiaasar Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 29 30 Temmuz 2021 #1 Kızlar cinsiyet tahmini için fotoğraf yükleyemedim ya nasıl yapıyosunuz anlatın size zahmet bi.
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 30 Temmuz 2021 #2 Rabiaasar' Alıntı: Kızlar cinsiyet tahmini için fotoğraf yükleyemedim ya nasıl yapıyosunuz anlatın size zahmet bi. Genişletmek için tıkla ... Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin
Rabiaasar' Alıntı: Kızlar cinsiyet tahmini için fotoğraf yükleyemedim ya nasıl yapıyosunuz anlatın size zahmet bi. Genişletmek için tıkla ... Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin
R Rabiaasar Kayıtlı Üye Katılım 29 Temmuz 2021 Mesajlar 29 30 Temmuz 2021 #3 ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Yapıyorum olmuyo çıkmıyo hiç bişey canım ya
ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Yapıyorum olmuyo çıkmıyo hiç bişey canım ya
S Sıbelmamı Kayıtlı Üye Katılım 10 Temmuz 2021 Mesajlar 3,984 30 Temmuz 2021 #4 ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Olmuyor
ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... ŞeymAlparslan💙' Alıntı: Maj yazdığın alanın hemen altında dosya ekle var canm oradan seçip ekleyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Olmuyor
A Alparslan💙 Kayıtlı Üye Katılım 11 Mart 2021 Mesajlar 1,551 Konum İzmit 30 Temmuz 2021 #5 Uygulamayı güncelleyin ozaman normalde oradan resim yükleniyor Ekli dosyalar VID_73130214_124319_269.mp4 503.6 KB · Görüntüleme: 0
Merve_berkk Kayıtlı Üye Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 5,715 31 Temmuz 2021 #6 Rabiaasar' Alıntı: Kızlar cinsiyet tahmini için fotoğraf yükleyemedim ya nasıl yapıyosunuz anlatın size zahmet bi. Genişletmek için tıkla ... Canım forum uygulaması ayrı olarak yüklü değilse resim atamıyorsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Temmuz 2021 Konu içindeki mesaj 'Gebeliktakibim forum uygulaması' https://gebeliktakibim.com/threads/gebeliktakibim-forum-uygulamasi.3233/post-31134 Chrome üzerinden girip bu adımları takip ederek indirebilirsin
Rabiaasar' Alıntı: Kızlar cinsiyet tahmini için fotoğraf yükleyemedim ya nasıl yapıyosunuz anlatın size zahmet bi. Genişletmek için tıkla ... Canım forum uygulaması ayrı olarak yüklü değilse resim atamıyorsun Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 31 Temmuz 2021 Konu içindeki mesaj 'Gebeliktakibim forum uygulaması' https://gebeliktakibim.com/threads/gebeliktakibim-forum-uygulamasi.3233/post-31134 Chrome üzerinden girip bu adımları takip ederek indirebilirsin