Sorum var Gaz. Sancısı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Nur25 tarafından oluşturulan Gaz. Sancısı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,043 kez görüntülenmiş, 26 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gaz. Sancısı
Konbuyu başlatan Nur25
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

Ulduz.kiz anesi👶❤

Kızına aşık ❤️
rank
Gaz sancısı nasil oluyor? Tam olarak kizim iki gündür uyukusundan korkarak ağlayarak uyanıyor görümcem de gaz sancisi oldugunu söylüyor ben ise kortugunan öyle uyaniyor diye duşunuyorum
Canim.surekli.emek.isdyorsa ayaklarni kaldiryorsa uykuda agliyorsa gazi vardur karni şişmişse

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Senin bebegin gazli degil.qaliba sen bebeginin tez tez gaz cikardgni soyluyordun belki uykuda korkuyor bebek uyurken basinin altina aytel.kursu koy
Çok şükür geçti şuanda kendisi çikarabiliyor bende uyukuda korkuyor diye düşünüyorum canim kuran kitap koydum kendim dua okuyim diyorum okuyamiyorum lohusayim yaa camilerde imalmlar okuyormu?

alya

Kayıtlı Üye
rank
Gaz sancısı nasil oluyor? Tam olarak kizim iki gündür uyukusundan korkarak ağlayarak uyanıyor görümcem de gaz sancisi oldugunu söylüyor ben ise kortugunan öyle uyaniyor diye duşunuyorum
Canım emmeyi reddediyorsa ellerini yumruk yapıyorsa ıkıniyosa ve karnı da şişse gazı var demekki.saat şeklinde karnına masaj yap canım sırtını hafifçe okşa inşallah gecer

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bacaklarını karnına çekiyorsa, karnı şiş ve sertse, karnında guruldama oluyorsa, emerken kendini birden çekip ağlıyorsa, sürekli ıkınıyorsa gaz sancısı vardır. Bunlar yoksa birden sıçrayıp ağlıyorsa korkuyordur gün içerisinde ani sesler uykusunda korkmasına yol açabilir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bacaklarını karnına çekiyorsa, karnı şiş ve sertse, karnında guruldama oluyorsa, emerken kendini birden çekip ağlıyorsa, sürekli ıkınıyorsa gaz sancısı vardır. Bunlar yoksa birden sıçrayıp ağlıyorsa korkuyordur gün içerisinde ani sesler uykusunda korkmasına yol açabilir
Aniden siçirayip uyaniyor dedigin gibi canim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aniden siçirayip uyaniyor dedigin gibi cabi
Canım emmeyi reddediyorsa ellerini yumruk yapıyorsa ıkıniyosa ve karnı da şişse gazı var demekki.saat şeklinde karnına masaj yap canım sırtını hafifçe okşa inşallah gecer
Çok sağol canim deniyecem

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Aniden siçirayip uyaniyor dedigin gibi canim

Korkuyordur o zaman çiçeğim gün içerisinde ani sesler olmamasına, oyun oynarken birden ses çıkarmamaya veya ani hareketler yapmamaya özen göster. Başucuna küçük Kur'an'ı Kerim koyabilirsin ve telefonundan kısık sesle sureler açıp dinlet iyi gelir

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-07-30
Gebeliğinizin 20. Haftasındasınız.
Bebeğimiz yaklaşık muz büyüklüğünde.
Bebeğimiz yutmaya ve sindirim sistemi mekonyum üretmeye başlar. Gebeliğin yarısı bitti. uterus göbek hizasına geldi. demir ve diğer minerallere daha çok
ihtiyacınız var.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 25 cm ağırlıgı 320 gr :)
(bu haftaya kadar bebek boyu baş popo arası ölçülür. bu haftadan sonra baş topuk arası
ölçülür.)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Nur25

Kayıtlı Üye
rank
Korkuyordur o zaman çiçeğim gün içerisinde ani sesler olmamasına, oyun oynarken birden ses çıkarmamaya veya ani hareketler yapmamaya özen göster. Başucuna küçük Kur'an'ı Kerim koyabilirsin ve telefonundan kısık sesle sureler açıp dinlet iyi gelir
Peki canim camideki hocalar dua okuyunca geçermi?

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar