Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda?
Y Yenianniş_ Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 74 7 Şubat 2023 #1 Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda?
D Demetdemet Kayıtlı Üye Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 5,519 7 Şubat 2023 #2 Kaç aylık haha yerim onu
Ulduz.kiz anesi👶❤ Kızına aşık ❤️ Katılım 23 Ağustos 2021 Mesajlar 7,548 Konum Rusiya sankt peterburq 7 Şubat 2023 #3 Yenianniş_' Alıntı: Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda? Genişletmek için tıkla ... evet canim gaz cikarmasi normal
Yenianniş_' Alıntı: Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda? Genişletmek için tıkla ... evet canim gaz cikarmasi normal
T tatlı telaşım kızım Kayıtlı Üye Katılım 20 Eylül 2022 Mesajlar 600 7 Şubat 2023 #4 Kızım da yenidoğan gaz çıkarıyor ona rağmen çok rahatsız yine gazdan bugün damla aldık bakalım bu gaz mahvetti yavrumu
Kızım da yenidoğan gaz çıkarıyor ona rağmen çok rahatsız yine gazdan bugün damla aldık bakalım bu gaz mahvetti yavrumu
Y Yenianniş_ Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 74 7 Şubat 2023 #5 Demetdemet' Alıntı: Kaç aylık haha yerim onu Genişletmek için tıkla ... Daha 2 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Kızım da yenidoğan gaz çıkarıyor ona rağmen çok rahatsız yine gazdan bugün damla aldık bakalım bu gaz mahvetti yavrumu Genişletmek için tıkla ... Ay valla hayret ediyorum büyük insan gibi cart curt gidiyor bizimki rahatsızda olmuyor
Demetdemet' Alıntı: Kaç aylık haha yerim onu Genişletmek için tıkla ... Daha 2 haftalık Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 7 Şubat 2023 tatlı telaşım kızım' Alıntı: Kızım da yenidoğan gaz çıkarıyor ona rağmen çok rahatsız yine gazdan bugün damla aldık bakalım bu gaz mahvetti yavrumu Genişletmek için tıkla ... Ay valla hayret ediyorum büyük insan gibi cart curt gidiyor bizimki rahatsızda olmuyor
Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 16,810 Konum Manisa 7 Şubat 2023 #6 Yenianniş_' Alıntı: Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda? Genişletmek için tıkla ... Çok normal kuzum her emzirmeden sonra gazını çıkart her gün bir çay kaşığı zeytinyağı ver zeytinyağı ile karnına masaj yap iyi gelir
Yenianniş_' Alıntı: Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda? Genişletmek için tıkla ... Çok normal kuzum her emzirmeden sonra gazını çıkart her gün bir çay kaşığı zeytinyağı ver zeytinyağı ile karnına masaj yap iyi gelir
Y Yenianniş_ Kayıtlı Üye Katılım 17 Ocak 2023 Mesajlar 74 7 Şubat 2023 #7 Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok normal kuzum her emzirmeden sonra gazını çıkart her gün bir çay kaşığı zeytinyağı ver zeytinyağı ile karnına masaj yap iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Balım benim çıkarmama bile gerek kalmadan maşallah alttan üstten kendi gerile gerile çıkarıyor
Gamze Hümeyra' Alıntı: Çok normal kuzum her emzirmeden sonra gazını çıkart her gün bir çay kaşığı zeytinyağı ver zeytinyağı ile karnına masaj yap iyi gelir Genişletmek için tıkla ... Balım benim çıkarmama bile gerek kalmadan maşallah alttan üstten kendi gerile gerile çıkarıyor
Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 16,810 Konum Manisa 7 Şubat 2023 #8 Yenianniş_' Alıntı: Balım benim çıkarmama bile gerek kalmadan maşallah alttan üstten kendi gerile gerile çıkarıyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah çıkarsin kuzum
Yenianniş_' Alıntı: Balım benim çıkarmama bile gerek kalmadan maşallah alttan üstten kendi gerile gerile çıkarıyor Genişletmek için tıkla ... Maşallah maşallah çıkarsin kuzum
Y Yiğit Efe'm Kayıtlı Üye Katılım 22 Ocak 2023 Mesajlar 93 7 Şubat 2023 #9 Yenianniş_' Alıntı: Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda? Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte çıkarıyor eğer çıkarmasaydı mahvolurdu yavrum çok güzel bişey bence sevinmelisin
Yenianniş_' Alıntı: Oğlum çok fazla gaz çıkarıyor normal mi yenidoğanda? Genişletmek için tıkla ... Ne güzel işte çıkarıyor eğer çıkarmasaydı mahvolurdu yavrum çok güzel bişey bence sevinmelisin