Sorum var Gebelik 6. Haftasındayım hiç belirtim yok

• Konbuyu başlatan Şebbnem
  • Toplam 7 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Şebbnem tarafından oluşturulan Gebelik 6. Haftasındayım hiç belirtim yok başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 791 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik 6. Haftasındayım hiç belirtim yok
Konbuyu başlatan Şebbnem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan senaa
Ş

Şebbnem

Guest
Merhaba kızlar ben 5+3teyim ama hiçbir genelik belirtim yok. Doktor keseyi görmüştü fakat yaklaşık 1 hafta sonra kontrole gidicem. Bu durum nemni endişelendirdi normal mi bu zamanları benim gibi belirtisiz geçiren var mı? Sonradan başladı mı bulantı vs.

FeyzaNB

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba 🙂 hayırlı olsun öncelikle, korkma ve canını sıkma her gebelik aynı olmuyor, bazısı hiç bulantısı olmadan geçiriyo bazısı ise çok bulantılı.. değişiyor her gebenin yaşadığı şeyler 🙂 negatif düşünme yeter inşallah sağlıkla kucağına alırsın 🥰

Aryam

Kayıtlı Üye
Ayın Annesi
rank
Merhaba kızlar ben 5+3teyim ama hiçbir genelik belirtim yok. Doktor keseyi görmüştü fakat yaklaşık 1 hafta sonra kontrole gidicem. Bu durum nemni endişelendirdi normal mi bu zamanları benim gibi belirtisiz geçiren var mı? Sonradan başladı mı bulantı vs.
Cnm olabilir ben oğlumda böyleydim hiç bir belirtim kasılmalarım karın sertliğim bile yoktu doğuma kadar ama kızımda ilk ayda bulantı sancı kasılma vardı doğuma kadar yani kormana gerek yok rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 ☺️

Yelizenisdeniz

Kayıtlı Üye
rank
Merak etme canım zaten 6 dan sonra başlıyor belirtiler göğüslerde şişlik kasıklarda ağrılar sonrasında koku hassasiyetleri tabii herkeste olacak diye bir şey yok kimi hafif kimi ağır atlatır bunları değerlerine baktır takviyelere başla kısa zamanda folik asiti d vitamini b12 yi ihmal etme

Ş

Şebbnem

Guest
Merhaba korkma çok şanslısın ama merakta etme ileriki haftalarda olacaktır bende senin gibiydim 8.9 haftada başlar bulantı kasık ağrısı bel ağrısı

Zeyp0

Kayıtlı Üye
rank
Benimde hiç bir belirtim yoktu 10 haftalığa kadar sonradan koku ve hafiften miğde bulantım olmaya başladı

Ş

Şebbnem

Guest
Hepinize teşekkür ederim rahatlattınız beni böyle güzel tabii ama yine de garipsedim ve hala hiçbir belirti olmayınca gebelik durumuna da alışamadım 🤭

senaa

Kayıtlı Üye
rank
Benim midem bulantısı kusma olmadı, 11. Haftda bel ve kuyruk sokumu ağrısı başladı, ne güzel işte belirtisiz mis gibi hamişlik daha ne olsun, 😂💃 endişelenme herkesin süreci farklı

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar