Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maşallah inşallah hayırlısı ile kucağına alırsın o birazda bebeğe bağlı normal doğum yapmadım ama sezeryan biraz zor geçti benim kişiden kişiye değişir içini ferah tut
Açılma 10 cm olması grkyr normal doğum için
Bide 7cm açılma olduğunda alttan kesim oluyormuş uyuşturma yapipda mi oluyor
Alttan kesim olunca ne kadar sürede geçiyor yarası
Açılma 10 cm olması grkyr normal doğum için
Bide 7cm açılma olduğunda alttan kesim oluyormuş uyuşturma yapipda mi oluyor
Alttan kesim olunca ne kadar sürede geçiyor yarası
İlk çocuğumu sezeryan yaptım dedikleri gibi değil hemen toparlamistim kendimi iyiki sezeryan yapmışım diyorum tabi herkeste farklı sonuçlanır korkma içini ferah tut Allah kolaylığını veriyo sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Sağlıkla kucağına al bebeğini, doğumdan korkma hayırlısı olan hangisi ise o olsun. İlk olarak normal doğuma odaklan tabikide herhangi bir problem olmadigi sürece sezaryen önerilmez zaten her zaman doğal olani isteriz herşeyde bu normal doğumu kolaylaştırıcı hareketlere ve neler yapman gerektiğini araştır izle.Önemli olan ikinizinde sağlıkla kucaklaşmasi.
Bnce böyle sorarak okuyarak kendini korkutma herkesin bünyesi farklı. Rabbim sağ salim sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin acısını göstermesin Rabbim