Gebelik erken dönemde şeker yüksekliği Acillll!!!!

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Zehrason tarafından oluşturulan Gebelik erken dönemde şeker yüksekliği Acillll!!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 188 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Gebelik erken dönemde şeker yüksekliği Acillll!!!!
Konbuyu başlatan Zehrason
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Tubiss00

Zehrason

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba, ben beş haftalık gebeyim. İlk muayene sırasında doktorun bazı tahliller yaptı bunların içerisinde glikoz da vardı açlık glikoz seviyem 108 çıktı. Henüz kadın doğuma tekrar gitmedim ama kendim araştırdığım zaman kan şekerim yüksek olduğu için korktum doktoru aradım bana dedi ki hemen bir endokrinine gitmen lazım dedi bugün endokrin doktoruna gideceğim. Ama korkularım var sizce bu kadar erken evrede şekerim yüksek çıkması bebeği herhangi bir zarar verir mi.Tecrübeleri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.

Tubiss00

Kayıtlı Üye
rank
Arkadaşlar merhaba, ben beş haftalık gebeyim. İlk muayene sırasında doktorun bazı tahliller yaptı bunların içerisinde glikoz da vardı açlık glikoz seviyem 108 çıktı. Henüz kadın doğuma tekrar gitmedim ama kendim araştırdığım zaman kan şekerim yüksek olduğu için korktum doktoru aradım bana dedi ki hemen bir endokrinine gitmen lazım dedi bugün endokrin doktoruna gideceğim. Ama korkularım var sizce bu kadar erken evrede şekerim yüksek çıkması bebeği herhangi bir zarar verir mi.Tecrübeleri olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Güzelim bebek şeker olduğu zaman iri fazla kilo alıyor diyorlar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar