Gebelik hakkında soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebranur kel tarafından oluşturulan Gebelik hakkında soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,506 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik hakkında soru
Konbuyu başlatan Ebranur kel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Mucizebebekim

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar.
Dün doktora gittim. Bana üçlü tarama testi yapacaklarını söylediler ama gittiğimde yapmadı. Ayrıntılı ultrasona gel önümüzdeki ay dedi. Ama başka bir bölüm ultrasona bakıyormuş. Ayrıntılı ultrason hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar.
Dün doktora gittim. Bana üçlü tarama testi yapacaklarını söylediler ama gittiğimde yapmadı. Ayrıntılı ultrasona gel önümüzdeki ay dedi. Ama başka bir bölüm ultrasona bakıyormuş. Ayrıntılı ultrason hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Gününü aldıysan gittiğinde normal kontroldeki gibi ultrasondan bakıyorlar ama daha detaylı oluyor bebeğin iç organlarına filan bakılıyor

Yasemin 🤰

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar.
Bende ayrıntılı ultrasona girdim özelde

Hiraninannesi

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba arkadaşlar.
Ayrıntılı ultrasonu her hastane yapmıyor nerede yapıldığıni öğrenmeniz ve doktordan randevu almanız lazım. Onun dışında ayrıntılı ultrason bebeğin organlarına bakılıyor işte parmakları vs tam mi diye dudakta bir yarık vs var mı diye buşekilde detaylı inceleme canım . Bunu yaptırmak isteyen herkes yaptırıyor bende yaptırmıştım

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Ayrıntılı ultrasonu her hastane yapmıyor nerede yapıldığıni öğrenmeniz ve doktordan randevu almanız lazım. Onun dışında ayrıntılı ultrason bebeğin organlarına bakılıyor işte parmakları vs tam mi diye dudakta bir yarık vs var mı diye buşekilde detaylı inceleme canım . Bunu yaptırmak isteyen herkes yaptırıyor bende yaptırmıştım
Doktorum öyle demedi bana tarih verdi bir ay sonra gel dedi

Tüm sayfalar yüklendi.