Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor?
T Tutu Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 74 2 Mayıs 2022 #1 Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor?
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 2 Mayıs 2022 #2 Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Gebelik son adetin ilk günü ile 9 ay 10 olarak hesaplanır kuzum
Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Gebelik son adetin ilk günü ile 9 ay 10 olarak hesaplanır kuzum
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 2 Mayıs 2022 #3 Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Son adetin başladığı günden hesaplanıyor canım
Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Son adetin başladığı günden hesaplanıyor canım
Sabriye Kayıtlı Üye Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 769 Konum Ankara akyurt 2 Mayıs 2022 #4 Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Ben bilmiyordum doktor hesapladı ona göre ilerliyorum
Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Ben bilmiyordum doktor hesapladı ona göre ilerliyorum
Beren’in Annesi 🧚♀️ Kayıtlı Üye Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 4,618 2 Mayıs 2022 #5 Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Son adetin başladığı gün
Tutu' Alıntı: Kizlar gebelik son adetin baslandigi gunmu yoksa bitdigi gun hesaplaniyor? Genişletmek için tıkla ... Son adetin başladığı gün
T Tutu Kayıtlı Üye Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 74 2 Mayıs 2022 #6 Gamze Hümeyra' Alıntı: Gebelik son adetin ilk günü ile 9 ay 10 olarak hesaplanır kuzum Genişletmek için tıkla ... Ulturasonda 7 hafta 2 gun dedi doktor. Ama adete gore 7 hafta 6 gun olmali bilemedim ya
Gamze Hümeyra' Alıntı: Gebelik son adetin ilk günü ile 9 ay 10 olarak hesaplanır kuzum Genişletmek için tıkla ... Ulturasonda 7 hafta 2 gun dedi doktor. Ama adete gore 7 hafta 6 gun olmali bilemedim ya
C CerenEla Kayıtlı Üye Katılım 21 Nisan 2022 Mesajlar 314 2 Mayıs 2022 #7 İlerleyen tarihlerde daha netleşir
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,401 Konum Kırklareli 2 Mayıs 2022 #8 Tutu' Alıntı: Ulturasonda 7 hafta 2 gun dedi doktor. Ama adete gore 7 hafta 6 gun olmali bilemedim ya Genişletmek için tıkla ... Kuzum 4 5 günlük farktan sıkıntı olmaz merak etme
Tutu' Alıntı: Ulturasonda 7 hafta 2 gun dedi doktor. Ama adete gore 7 hafta 6 gun olmali bilemedim ya Genişletmek için tıkla ... Kuzum 4 5 günlük farktan sıkıntı olmaz merak etme
G Gamze Hümeyra ❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️ Yönetici Mod Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 27,096 2 Mayıs 2022 #9 Tutu' Alıntı: Ulturasonda 7 hafta 2 gun dedi doktor. Ama adete gore 7 hafta 6 gun olmali bilemedim ya Genişletmek için tıkla ... Kuzum Doktorlar ultrasonda bebeğin gelişimine göre hesapliyorlar
Tutu' Alıntı: Ulturasonda 7 hafta 2 gun dedi doktor. Ama adete gore 7 hafta 6 gun olmali bilemedim ya Genişletmek için tıkla ... Kuzum Doktorlar ultrasonda bebeğin gelişimine göre hesapliyorlar