Gebelik ile ilgili soru

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ebranur kel tarafından oluşturulan Gebelik ile ilgili soru başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,083 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik ile ilgili soru
Konbuyu başlatan Ebranur kel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 27 haftamdayim. Birkaç gündür karnım çok kaşınıyordu. Bugünde baktığımda çatlaklar gördüm. Siz yaşadınız mi bu haftada varsa çözümü nedir?

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar 27 haftamdayim. Birkaç gündür karnım çok kaşınıyordu. Bugünde baktığımda çatlaklar gördüm. Siz yaşadınız mi bu haftada varsa çözümü nedir?
Bende de birden oldu öncesinde bisey kullanmadım simdi bayaa çatlak var oluşmaya da devm ediyor bazıları yağlar etkili oluyor diyor bazıları da genetik ne yapsan da oluşuyor diyor bende kendi haline bıraktım

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Benim ilk gebeligimde olmustu.. cok pahali bio nun oil lerini aldim hicbir ise yaramadi.. aliskin olmadigi icin hizli esnemelerde catliyor malesef.. daha sonraki gebeliklerimde olmadi.. acikcasi gorsel olarak bende cok rahatsizim ama heralde normal bir surec.. derini nemli tutmaya calis bol bol su ic.. ama hizla buyuyen gobegine deri catlamaktan baska birsey yapamiyor heralde :( olmasa daha iyi ama malesef genel sorun kapsaminda..

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Cnm bebek büyüdükçe karında kaşıntı oluyormuş oda çatlaga neden olur .. krem kullan cnm çatlak kremi sürekli nemlendir o bölgeyi
Sürekli krem suruyordum nemlendiriyordum ama yine de çatlamış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benim ilk gebeligimde olmustu.. cok pahali bio nun oil lerini aldim hicbir ise yaramadi.. aliskin olmadigi icin hizli esnemelerde catliyor malesef.. daha sonraki gebeliklerimde olmadi.. acikcasi gorsel olarak bende cok rahatsizim ama heralde normal bir surec.. derini nemli tutmaya calis bol bol su ic.. ama hizla buyuyen gobegine deri catlamaktan baska birsey yapamiyor heralde :( olmasa daha iyi ama malesef genel sorun kapsaminda..
Karnımın sistigine alisamamisken birde çatlaklarin görünümü bi tuhaf oluyorum. Keşke olmasa ama Ne yazikki bebisimiz büyüdükçe imkansız gibi bisey

Tüm sayfalar yüklendi.