Sorum var Gebelik kisti

• Konbuyu başlatan Rumeysaadana
  • Toplam 4 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Rumeysaadana tarafından oluşturulan Gebelik kisti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 346 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik kisti
Konbuyu başlatan Rumeysaadana
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra
R

Rumeysaadana

Guest
Kizlar selam aranızda yeniyim 5+3 haftamla 3. Çocuğuma gebeyim. Bugünkü sancimdan dolayı acil kontrolunde doktor 6 cm gebelik kostüm olduğunu haftama göre biraz büyük bir kist olduğunu söyledi. Var mı başından böyle birşey geçen? Sağlıklı gebelik olur mu yoksa çok mu tehlikeli.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kizlar selam aranızda yeniyim 5+3 haftamla 3. Çocuğuma gebeyim. Bugünkü sancimdan dolayı acil kontrolunde doktor 6 cm gebelik kostüm olduğunu haftama göre biraz büyük bir kist olduğunu söyledi. Var mı başından böyle birşey geçen? Sağlıklı gebelik olur mu yoksa çok mu tehlikeli.
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım peki doktorun ne dedi hani bu durumla ilgili olumsuz bir şey konuştu mu

Zümree 👸

Kayıtlı Üye
rank
Canim benimde kistim vardi benim doktorum sorun olmaz demisti olmadi da şükür sezaryanl olduğum zaman kistte alındı

Tüm sayfalar yüklendi.