Sorum var Gebelik şekeri hakkında

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sümeyra🍀 tarafından oluşturulan Gebelik şekeri hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 416 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik şekeri hakkında
Konbuyu başlatan Sümeyra🍀
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Kızlar dün hastaneye gittim doktor bana adını unuttum şimdi ama ultrasonda birşey yüksek dedi ailemde şeker hastalığı olan varmı dedi bende evet dedim yüksek ihtimal sende şeker var dedi şimdi ben anlamadım ben şeker hastası miyim pazartesi günü Sabah aç karinka gidip bakicaklar işte kan alacaklar nasıl birşey bu bilen varmı anlatsın bana ne eve zararlı dedi şeker yüklemesi yapılacak dedi korkuyorum açıkçası ya

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

balkizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar dün hastaneye gittim doktor bana adını unuttum şimdi ama ultrasonda birşey yüksek dedi ailemde şeker hastalığı olan varmı dedi bende evet dedim yüksek ihtimal sende şeker var dedi şimdi ben anlamadım ben şeker hastası miyim pazartesi günü Sabah aç karinka gidip bakicaklar işte kan alacaklar nasıl birşey bu bilen varmı anlatsın bana ne eve zararlı dedi şeker yüklemesi yapılacak dedi korkuyorum açıkçası ya
Gebelik sekeridir muhakkak gebelikte çıkar sonra gider zaten bildiğim kadarıyla beslenmeme dikkat rdiyorsun hamileliğin boyunca

Sultandrn2025

Kayıtlı Üye
rank
Bende de çıktı. 28. Hafta şeker yüklemesi yapmışlardı yoktu 32. Haftada bebeğin kilosu yüksek çıkınca şekerden şüphelendiler. Diyabetoloğa yönlendirdi. Şeker ölçüm cihazı verdi iki haftadır sabah açlık ölçüyorum. Bir de yemeklerden bi saat sonra hamilelikten sonra geçer dedi doktor. Beslenmene dikkat etmek yeterli

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Bende de çıktı. 28. Hafta şeker yüklemesi yapmışlardı yoktu 32. Haftada bebeğin kilosu yüksek çıkınca şekerden şüphelendiler. Diyabetoloğa yönlendirdi. Şeker ölçüm cihazı verdi iki haftadır sabah açlık ölçüyorum. Bir de yemeklerden bi saat sonra hamilelikten sonra geçer dedi doktor. Beslenmene dikkat etmek yeterli
Nasıl yani ne yiyip içiyorsun beslenmeme zaten dikkat ediyorum ben
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Gebelik sekeridir muhakkak gebelikte çıkar sonra gider zaten bildiğim kadarıyla beslenmeme dikkat rdiyorsun hamileliğin boyunca
İnşallah abla ya gider burda kaldı son 6 haftam bende diyordum.oruc tutarım

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 32. Haftasındasınız.
Bebeğin ayak ve al tırnakları ve gerçek saçları oluşur. cildi pürüzsüz hale gelir. Bu haftadan sonra kalan 7 haftada şimdiye kadar aldığı kilo kadar ağırlığı artacak.
uterus artık diyafram ve mideye baskı yaptığı için nefes darlığı ve mide yanması şikayetleri artar. sırt ağrılarında artış olur. gece yatarken yastığınızı yükseltmeniz gerekir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 41 cm ağırlıgı 1780 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız
Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar