Sorum var Gebelik şekeri..

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Keziban 🦋 tarafından oluşturulan Gebelik şekeri.. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,241 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik şekeri..
Konbuyu başlatan Keziban 🦋
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Keziban 🦋

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hepinize merhabalar. Şeker yüklemesi yaptırmıştım ve gebelik şekeri çıkmıştı. Bir süre sonra 2.kez yaptı doktor ve şekerin düşmüş dedi ama yine de diyete devam dedi ama artık ben uyamıyorum diyette yiyecek bir şey yok resmen diyete
uyamıyorum sizce yanlış mı yapıyorum?

Ponçik surat

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar hepinize merhabalar. Şeker yüklemesi yaptırmıştım ve gebelik şekeri çıkmıştı. Bir süre sonra 2.kez yaptı doktor ve şekerin düşmüş dedi ama yine de diyete devam dedi ama artık ben uyamıyorum diyette yiyecek bir şey yok resmen diyete
Çok abartmamak lazım tabi yemenizde ciddi değişiklikler yapmayın elinizden geldiğince siz eski düzeninize uyun bence ama yasaklanan herşeyi de canımız iki kat daha fazla istiyor sizinle aynı durumdayım o kadar zorlaniyorum ki 🥺
Bende az az yedim şekerim ciktiktan sonra sebzeye ağırlık verdim geçen gün doktorum bebeğin biraz küçük kalmış dedi birkaç gündür biraz yiyorum ya
gözüm kalınca yemeyince gece uykularima giriyo 🤣çikolatalar tatlılar
Allahım yardım etsin çok zor bir durum ama elimizden geldiğince doktorumuzun bize verdiği tavsiyelere uymak lazım hicbirsey bebeklerimizin daha kıymetli değil 🌺❤️

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Çok abartmamak lazım tabi yemenizde ciddi değişiklikler yapmayın elinizden geldiğince siz eski düzeninize uyun bence ama yasaklanan herşeyi de canımız iki kat daha fazla istiyor sizinle aynı durumdayım o kadar zorlaniyorum ki 🥺
Bende az az yedim şekerim ciktiktan sonra sebzeye ağırlık verdim geçen gün doktorum bebeğin biraz küçük kalmış dedi birkaç gündür biraz yiyorum ya
gözüm kalınca yemeyince gece uykularima giriyo 🤣çikolatalar tatlılar
Allahım yardım etsin çok zor bir durum ama elimizden geldiğince doktorumuzun bize verdiği tavsiyelere uymak lazım hicbirsey bebeklerimizin daha kıymetli değil 🌺❤️
Valla çok haklısın canım bende diyetin tam tersine şekerle hamurla tatlıyla beslendiğim için çok zorlanıyorum 😩

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Uy diyete arkadaşım. Uymazsan yine çıkar bu sefer insüline bile başlatabilir. Benim ilk gebelikte çıkmıştı. 1 hafta diyetle dengelenmiş geçmişti. Sonra da şekeri azaltmıştım. Dengeleyemeseydim insüline baslatabilirim , bebek için sakıncalı bir durum gebelik şekeri demişti Dr um.

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Uy diyete arkadaşım. Uymazsan yine çıkar bu sefer insüline bile başlatabilir. Benim ilk gebelikte çıkmıştı. 1 hafta diyetle dengelenmiş geçmişti. Sonra da şekeri azaltmıştım. Dengeleyemeseydim insüline baslatabilirim , bebek için sakıncalı bir durum gebelik şekeri demişti Dr um.
Bende uydum ve düştü şeker hatta biraz düşük bile dedi arkadaşım ama bu diyet hamileliğin sonuna kadar mı gidecek? 🙄

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Bende uydum ve düştü şeker hatta biraz düşük bile dedi arkadaşım ama bu diyet hamileliğin sonuna kadar mı gidecek? 🙄
Bir hafta sonra normale dönmeli ama dikkat ederek. Doğuma kadar da diyet yap listeye uy demez. Sen bence dr.a bu durumu izah et.

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Kuzum bence aşırıya kaçmamak şarti ile azar azar tüket

Keziban 🦋

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum bence aşırıya kaçmamak şarti ile azar azar tüket
Tamam canım çok sağ ol 💗
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siz yine de dikkat edin çok canınız çekerse abartmadan yiyin ama doğuma kadar böyle sürecek Allahım yardım etsin bizlere
Yapma canım ya.. 😩
Rabbim yardımcımız olsun çok sağ ol 💜
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Siz yine de dikkat edin çok canınız çekerse abartmadan yiyin ama doğuma kadar böyle sürecek Allahım yardım etsin bizlere
Yapma canım ya.. 😩
Rabbim yardımcımız olsun çok sağ ol 💜
Bir hafta sonra normale dönmeli ama dikkat ederek. Doğuma kadar da diyet yap listeye uy demez. Sen bence dr.a bu durumu izah et.
Dr. a bu durumu izah ettim ama yapacak birşey yok dayanacaksın dedi. Doktorumuz da iyi değil zaten 😒

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Canım benim inan alışıyorsun benim bı anda şekerim çıktı karnım davul gibi şişti suyum aşırı fazlalaştı hastaneye yatış yaptılar bir hafta ne verdilerse uydum yemekleri berbattı çöpe döküyorum yiyebildigim bı iki parça şeyle yetiniyordum doğumdan bı gün önce ellerim titremeye basladi 😂😂açlıktan ağladım bile ama bebeğim için mecburdum düzene girdiği an doğuma girdim şimdi evimdeyim hâlâ korkuyorum az az yiyorum tam doymuyorum ama insan alışıyor bide emziriyorum düşün Allah'tan rizki var ise süt gelir zaten su içiyorum kimseyi dinlemiyorum süt için önüme geleni yemiyorum çünkü şimdi dikkat etmezsek ileride kalıcı sorunlar olur çok şükür bebeğime geçmedi sende dikkat et kimseyi dinleme doktorlara güven bu konuda

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar