Sorum var Gebelik şekeri?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde GülşahT tarafından oluşturulan Gebelik şekeri? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 540 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik şekeri?
Konbuyu başlatan GülşahT
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar daha önce 50 gr şeker yüklemesi testimde şekerim 147 çıkmış, bugün Dr gittim 100 gr glikoz icmemi söyledi yarın tekrar şeker yüklemesi yapicam. Gebelik şekeri olan var mı sitede neler yaptınız, Dr ultrasonda bebek hareketleri gayet güzel ve suyu da iyi dedi, endişe duymalı miyim?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Kızlar daha önce 50 gr şeker yüklemesi testimde şekerim 147 çıkmış, bugün Dr gittim 100 gr glikoz icmemi söyledi yarın tekrar şeker yüklemesi yapicam. Gebelik şekeri olan var mı sitede neler yaptınız, Dr ultrasonda bebek hareketleri gayet güzel ve suyu da iyi dedi, endişe duymalı miyim?
28 hafta 5 günlük hamileyim, sizde şeker çıkti mi neler yaparak atlattiniz bu süreci

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
İyi akşamlar canım genelde diyet listesi veriliyo hamur işi tatlıdan uzak durman gerekiyor
Zaten tatlı yiyen biri değilim, hamur işi de yapmam evde öyle, ekmek, makarna ve pirinci kaçırdım sanıyorum, yemekleri bile zeytinyagiyla yapıyorum ki faydası olsun diye ama işte daha çok dikkat etmek gerekiyormus 😔

Zeynep23

📖Kün fe Yekün!!🤲
Yönetici
Mod
rank

28 hafta 5 günlük hamileyim, sizde şeker çıkti mi neler yaparak atlattiniz bu süreci
ilki biraz yüksek çıkmış o yüzden tekrar istemiştir dr çıkarsa diyet yaoacaksin ara ara kan tahlili vereceksin şeker bakılacak eger çok yüksek çıkarsa da insülin veriyorlar genelde doğumdan sonra düzeliyor

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
ilki biraz yüksek çıkmış o yüzden tekrar istemiştir dr çıkarsa diyet yaoacaksin ara ara kan tahlili vereceksin şeker bakılacak eger çok yüksek çıkarsa da insülin veriyorlar genelde doğumdan sonra düzeliyor
İnşallah düzelir endişe duyduğum tek şey bebeğimin sağlığı sağlıkla doğsun da başka bisi istemiyorum.

Minnakkız

Kayıtlı Üye
rank
Zaten tatlı yiyen biri değilim, hamur işi de yapmam evde öyle, ekmek, makarna ve pirinci kaçırdım sanıyorum, yemekleri bile zeytinyagiyla yapıyorum ki faydası olsun diye ama işte daha çok dikkat etmek gerekiyormus 😔
Onlarda hamur canım diyetle düzelir merak etme dikkat et sen yinede

Mervercan

👑Yuşa Han👑
Yönetici
Mod
rank
Geçmiş olsun benimde ilk yükleme değerim 150 olmuştu doktor 100 gr yükleme yaptı ama ikincisinde değerler gayet normal çıkmıştı

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank

İkinci yüksek çıkar ise doktorun diyet veriir kuzum

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Her defasında şeker yüklemesi yapılmaz değil mi?

İnşallah yüksek çıkmaz ya çok korkuyorum, diyet yaparum ama düşmezse diye endiseliyim

İnşallah yüksek çıkmaz ya çok korkuyorum, diyet yaparum ama düşmezse diye endiseliyim
Geçmiş olsun benimde ilk yükleme değerim 150 olmuştu doktor 100 gr yükleme yaptı ama ikincisinde değerler gayet normal çıkmıştı
İnşallah benimde normal çıkar

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar