gebelik sekeri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Diyet Listeleri kategorisinde Hülya asal tarafından oluşturulan gebelik sekeri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 885 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Diyet Listeleri
Konu Başlığı gebelik sekeri
Konbuyu başlatan Hülya asal
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Antoniovuo
İnstagram hesabımızı takip edin indirimleri kaçırmayın @gebelikhamilelikannelik

ÖzLemce33

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Gebelik sekeri açlık şekerim yüksek çıktı diyet yapıyorum şuanda da 75 ve 83 arası çıkıyor bazen tokluk 38 BİLE çıkıyor artık diyeti bırakmalımiyim sizce
Ya bayağı iyi benimde hep böyle 38 40 flndi gebeyken de normlde de düşerdi ama dokturuna danış

GülşahT

Kayıtlı Üye
rank
Gebelik sekeri açlık şekerim yüksek çıktı diyet yapıyorum şuanda da 75 ve 83 arası çıkıyor bazen tokluk 38 BİLE çıkıyor artık diyeti bırakmalımiyim sizce
Bende 1 aydır diyet yapıyorum canım. Bende de gebelik şekeri çıktı, sabah açlık şekerim yüksek çıkıyordu, şuan çok şükür biraz daha düzene girdi, bence bırakmamalısın, ben 2 gün hastane de kaldım diyet bozuldu diye hemen yükseldi şekerim.

Hülya asal

Kayıtlı Üye
rank
Bende 1 aydır diyet yapıyorum canım. Bende de gebelik şekeri çıktı, sabah açlık şekerim yüksek çıkıyordu, şuan çok şükür biraz daha düzene girdi, bence bırakmamalısın, ben 2 gün hastane de kaldım diyet bozuldu diye hemen yükseldi şekerim.
teşekkür ediyorum söyledim ve gayet iyi dedi devam diyete ama arada canım işteyince biraz yiyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aramıza hosgeldin cnm🥰
teşekkür ederim

Aramıza hosgeldin cnm🥰
teşekkür ederim
Sag saglim kucagina almayi nasip etsin rabbim camim inşallah 🙏🤲💜
amin inşallah

Asena.ase

Kayıtlı Üye
rank
teşekkür ediyorum söyledim ve gayet iyi dedi devam diyete ama arada canım işteyince biraz yiyorum

teşekkür ederim

teşekkür ederim

amin inşallah
🥰

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar