Gebelik şekeri?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Yağız'ın annesi 💙 tarafından oluşturulan Gebelik şekeri? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,248 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik şekeri?
Konbuyu başlatan Yağız'ın annesi 💙
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yağız'ın annesi 💙

Yağız'ın annesi 💙

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, gebelik şekeri olanlar kaçıncı haftada sezeryan oldunuz .
37+1 haftaligim şuan herşey yolunda şükür bı sıkıntı yok fakat bayramda doktorum hastanede yokmuş oyuzden bayramdan sonra 38haftayi tamamlamış olacağım çok geç olur mu sizde doğum
Eğer sancın olursa devlet hastanesi üniversite yada kadın doğum hastanesi ne gidebilir sin dedi ama ben son anda doktor değiştirmek istemiyirum bu durum beni çok üzdü bayram olmasa bu hafta içinde doğum olacaktı sizlerin arasında seker olup insülin kullsnlar ne zaman doğum yaptınız

Son düzenleme:

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba, gebelik şekeri olanlar kaçıncı haftada sezeryan oldunuz .
37+1 haftaligim şuan herşey yolunda şükür bı sıkıntı yok fakat bayramda doktorum hastanede yokmuş oyuzden bayramdan sonra 38haftayi tamamlamış olacağım çok geç olur mu sizde doğum
Eğer sancın olursa devlet hastanesi üniversite yada kadın doğum hastanesi ne gidebilir sin dedi ama ben son anda doktor değiştirmek istemiyirum bu durum beni çok üzdü bayram olmasa bu hafta içinde doğum olacaktı sizlerin arasında seker olup insülin kullsnlar ne zaman doğum yaptınız
Geçmiş olsun canım 38 haftada alıyor drlar genelde zaten geç olmaz yani. Drun dediği öncesinde suyun sancın gelirse mecbur gidersin demiş yani. Nasılsın var mı ağrın sancın?

Yağız'ın annesi 💙

Kayıtlı Üye
rank
Geçmiş olsun canım 38 haftada alıyor drlar genelde zaten geç olmaz yani. Drun dediği öncesinde suyun sancın gelirse mecbur gidersin demiş yani. Nasılsın var mı ağrın sancın?
İyiyim canım dün nst ye bağlandım bı sıkıntı yok sancı yok bebeğin hareketleri de iyi cumartesi sabah 38+0 sezeryan olucam kadın doğum hastanesi ne gittim 39 u tamamlamadan almiyorlsrmis kendi doktorum şeker olduğu için riskli dedi oyuzden karar verdim çtesi sezeryan olucam

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
İyiyim canım dün nst ye bağlandım bı sıkıntı yok sancı yok bebeğin hareketleri de iyi cumartesi sabah 38+0 sezeryan olucam kadın doğum hastanesi ne gittim 39 u tamamlamadan almiyorlsrmis kendi doktorum şeker olduğu için riskli dedi oyuzden karar verdim çtesi sezeryan olucam
Sevindim canım iyi olmanıza. 2 3 gün sonra bebişini alacaksın yani kucağına 🥰 rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 zamanı dolmuş zaten minnoşun ☺️

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar