Sorum var Gebelik

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Meryem Arslan tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 340 kez görüntülenmiş, 7 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Meryem Arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Gamze Hümeyra

Meryem Arslan

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetim 10 gün geçti ve dün kan verdim ve değerlerim 37.23 çıktı ve aşiri sarımsı kahverengimsi akıntım oluyor doktor tekrar tahlil istedi daha önce bu durumu yaşayan oldumu yaşayan varsa bana bişey söyleyebilirmisiniz.

Rukiye27

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar adetim 10 gün geçti ve dün kan verdim ve değerlerim 37.23 çıktı ve aşiri sarımsı kahverengimsi akıntım oluyor doktor tekrar tahlil istedi daha önce bu durumu yaşayan oldumu yaşayan varsa bana bişey söyleyebilirmisiniz.
Hamile olma ihtimalin var cnm ama eğer leke felan varsa onu hemen gidip bir danışman lazım gerekirse acilde kanına baksınlar

Meryem Arslan

Kayıtlı Üye
rank
Hamile olma ihtimalin var cnm ama eğer leke felan varsa onu hemen gidip bir danışman lazım gerekirse acilde kanına baksınlar
Kahverengi akıntım çok var
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Verdim ve değerim 37.23 çikti

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Bu değer tahminim 2 3 haftalık bir değer olması gerekiyor ama senin adetin baya geçmiş değerinin çok daha yüksek olması gerekirdi sağlıklı bir gebelik olması için
Veya geç döllenme de olmuş olabilir

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Kimyasal gebelikte olabilir canm iki defa yaşadım inşallah geç döllenmedir rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana

Meryem Arslan

Kayıtlı Üye
rank
Kimyasal gebelikte olabilir canm iki defa yaşadım inşallah geç döllenmedir rabbim hayırlısıyla nasip etsin sana
Amin bütün isteyenlere

Bu değer tahminim 2 3 haftalık bir değer olması gerekiyor ama senin adetin baya geçmiş değerinin çok daha yüksek olması gerekirdi sağlıklı bir gebelik olması için
Veya geç döllenme de olmuş olabir

Veya geç döllenme de olmuş olabir
Veya geç döllenme de olmuş olabilir
Ayın 13 tahlil verdim çikmadi adet olmadım yine bu 18 de bu sever kadın doğuma gittim ve alttan baktı rahim daralmaya başladiği için bişey görmedi gebelik başlanğiçi olabilir dedi olmayada bilir dedi tekrar kan istedi ve bu sefer değerim böyle çikti sağlik ocağina gittim var dedi ama baya duşuk tekrar kan istendi pazartesi için çevremden bı kaç kişi 2 gün geçtikten sonra tekrar bakmamı istediler bende bugün tekrar gidecem hayırlısı .

Son düzenleme:
Tüm sayfalar yüklendi.