Sorum var Gebelik

• Konbuyu başlatan Mlkvrl
  • Toplam 5 yorum
  • Başlangıç tarihi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Mlkvrl tarafından oluşturulan Gebelik başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 342 kez görüntülenmiş, 5 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Gebelik
Konbuyu başlatan Mlkvrl
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cemile N♡N♡C
27+2 bebek aşağıda yukarı cikmiyo herkez erken doğum yaparsin diyo sizin bu konuda fikirleriniz nedir?
Yani cnm İlk gebeliğin mi bilmiyorum ama bu sanırım biraz kişilik meselesi yani kişilik derken şöyle, kişiden kişiye değişir, benim 3. Gebeliğim karnım büyümeye başladıktan sonra karnım sanki engin yani hep aşağıda ,6. Aydan taa doğuma kadar kim görse senin karnın çok asada sen erken doğum yaparsın,valla ben öyleydim erken doğum yaptım, işte yazık sana gibi abuk subuk ve negatif yorumlar yapardı herkes moralim bozulurdu,kafama takardm can sıkıntısından gicbisey yapmak istemezdim, doktora gidince doktor herşeyin yolunda olduğunu söylerdi , çok şükür yavrularımn ikisinide zamanında doğurdum 38 haftalık. Rabbim inşallah bunuda sağ salim zamanında doğurup kucağıma almayı nasip eder,🤲🤲 ve ben anladım ki benim gebelik şeklim. Karnım aşağı pozisyonda oluyor, o yüzden kimseyi sallamıyorum.sebde sallama boşver herkes boş ağzından kendince yorum yapsın,

Cemile N♡N♡C

Kayıtlı Üye
rank
27+2 bebek aşağıda yukarı cikmiyo herkez erken doğum yaparsin diyo sizin bu konuda fikirleriniz nedir?
Doktorun ne söylüyor o kunuda ben 1cide 36 hafta 6 7 günlükken doğum yaptım bu 2ci gebeligim 26 haftamda uzi bebeyin başı aşağı olduğun söyledi aşağı hareket ediyormuş erken doğum dedi şimdi 29 haftamdayım ne zaman olucağını bilmiyorum karnımda aşağıdadı oturduğum zaman bacaklarıma değiyor erken olsa bile ömenli olan sağlıklı olması🙏

Tüm sayfalar yüklendi.